Τζωρτζέλα Κόσιαβα: Οι νέες φώτο με μαγιό και χωρίς ρετούς είναι το κάτι άλλο!
Showbiz

Τζωρτζέλα Κόσιαβα: Οι νέες φώτο με μαγιό και χωρίς ρετούς είναι το κάτι άλλο!

Η Τζωρτζέλα Κόσιαβα κάνει τις διακοπές της και οι νέες αρετουσάριστες φωτογραφίες της με ολόσωμο μαγιό είναι απλά… εντυπωσιακές! 

Η Τζωρτζέλα Κόσιαβα μετά το τέλος των επαγγελματικών υποχρεώσεών της στο Open απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές στην Μαγνησία! Η δημοσιογράφος κάνει διακοπές με την οικογένειά της και πόσταρε μοναδικά στιγμιότυπα με την κόρη της την ώρα που έπαιζαν με τα κύματα!

Η δημοσιογράφος είναι στο Πήλιο και απολαμβάνει την κάθε στιγμή με την μονάκριβη κορούλα της… Μαμά και κόρη λοιπόν έβαλαν τα μαγιό τους, πήγαν παραλία και δεν σταμάτησαν λεπτό να παίζουν γιατί η Τζωρτζέλα είναι πάνω απ’ όλα μάνα!

Η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δυο απίθανες φωτογραφίες με την κόρη της και σχολίασε: «Χορεύοντας στα κύματα 🔆🌊🐬🐚🐠 #summer #morheranddaughter #dancing #sealife #sun #happytime #holidays #greece #greecestagram #love #familytime #smiles #summervibes #pelion #lifeisbeautiful»!

Όσο για τη σιλουέτα της; Τα λόγια είναι περιττά.. Οι εικόνες ίσον χίλιες λέξεις…

Σε παλιότερη συνέντευξή της είχε αποκαλύψει: «Ήμουν 94 και τώρα πλέον είμαι 64. Λόγω διατροφής. Κάνω συγκεκριμένη διατροφή από τον Σεπτέμβριο (2019) για αυτό τον λόγο, όχι για θέμα εμφάνισης…. Δεν είναι θέμα εμφάνισης, είναι θέμα υγείας».

Έχει ξεφορτωθεί από πάνω της όλα τα περιττά κιλά και έχει γίνει μια... άλλη και αυτό το βλέπαμε και τη σεζόν που πέρασε που ήταν στην εκπομπή, Ευτυχείτε, αλλά και μετά στο Καλοκαίρι #Not!

Kαι μπορεί να την έχουμε δει με εντυπωσιακά ρούχα αφού άλλαξε εντελώς την γκαρνταρόμπα της, αλλά με ολόσωμο μαύρο και με floral μαγιό δεν την είχαμε δει έως και σήμερα…

Δείτε την στις παρακάτω φωτογραφίες και θα εντυπωσιαστείτε με την σιλουέτα της!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved