Αντελίνα Βαρθακούρη: Η Μελωδία της έγινε 11 χρονών και έτσι γιόρτασαν τα γενέθλιά της (Vid & Pics)
Showbiz

Αντελίνα Βαρθακούρη: Η Μελωδία της έγινε 11 χρονών και έτσι γιόρτασαν τα γενέθλιά της (Vid & Pics)

Τα γενέθλιά της είχε η μεγάλη κόρη της Αντελίνας και του Χάρη Βαρθακούρη, Μελωδία.

Το πρώτο παιδί της Αντελίνας Βαρθακούρη είχε γενέθλια! Η μεγάλη της κόρη, η Μελωδία έγινε 11 χρονών και τα γιόρτασαν οικογενειακά και με ελάχιστους εκλεκτούς φίλους.

Η παρουσιάστρια, η οποία και την επόμενη σεζόν θα είναι στον ΣΚΑΪ αλλά με διαφορετική εκπομπή, έκανε μία τρυφερή αφιέρωση στην κόρη της μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram και φυσικά οι followers της έσπευσαν να ευχηθούν στην 11χρονη Μελωδία για τα γενέθλιά της!

Η Αντελίνα Βαρθακούρη δημοσίευσε μία φωτογραφία από τα γενέθλια της κόρης της και είδαμε και την εντυπωσιακή τούρτα…

Μάλιστα, η παρουσιάστρια έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας:

«Σαν χθες μου φαίνεται που την είδα να γεννιέται, να παίρνει την πρώτη της ανάσα και την κράτησα πρώτη φορά στην αγκαλιά μου…το πρώτο μου παιδί!

Χθες η Μελωδία μου έγινε 11 ετών και είμαι τοοοόσο περήφανη για εκείνη.

Να είσαι ευτυχισμένο παιδί μου, να αγαπηθείς στη ζωή σου όπως σου αξίζει, να αγαπάς με πάθος και να μην τσιγκουνεύεσαι την αγάπη, κυρίως όμως να είσαι καλός άνθρωπος…όλα τα υπόλοιπα θα δουλέψεις και θα τα δημιουργήσεις…την ανθρωπιά σου όμως και το χαμόγελό σου μην τα χάσεις ποτέ για κανέναν γιατί στο τέλος αυτά μένουν.

Χρόνια πολλά Μελωδία μου!

Υγεία και αγάπη για όλα τα παιδιά της γης, λίγη παραπάνω όμως σε εκείνα που πέρασαν δύσκολα αυτό το καλοκαίρι και στις οικογένειες τους!

Καλή Παναγία σε όλους!» και στη συνέχεια μας χάρισε και δύο ακόμα στιγμιότυπα από την όμορφη έκπληξη που έκανε στην κόρη της!

Και εμείς να ευχηθούμε στην κόρη της Αντελίνας και του Χάρη Βαρθακούρη, στην Μελωδία να τα εκατοστήσει!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved