Δεκαπενταύγουστος: Ηλιάκη: Γιορτάζει έχοντας αγκαλιά την κόρη της: «Η πίστη είναι μεγάλο πράγμα»
Showbiz

Δεκαπενταύγουστος: Ηλιάκη: Γιορτάζει έχοντας αγκαλιά την κόρη της: «Η πίστη είναι μεγάλο πράγμα»

Σήμερα, Κυριακή 15 Αυγούστου είναι της Κοιμήσεως της Θεοτόκου και έχει την ονομαστική της γιορτή και η Μαρία Ηλιάκη. Η παρουσιάστρια γιορτάζει πρώτη φορά έχοντας αγκαλιά την κόρη της, την δύο μηνών Κατερίνα.

Μπορεί να βρίσκεται στη Ζυρίχη, εκεί όπου εργάζεται ο σύντροφός της, Στέλιος Μανουσάκης, όμως από το πρωί δέχεται ευχές για την γιορτή της και η ίδια θέλησε να ευχαριστήσει τους πάντες για τις ευχές και δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagarm: «Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές! Χρόνια πολλά σε όλους! Η πίστη είναι πολύ μεγάλο πράγμα να το ξέρετε αυτό. Εύχομαι να είστε όλοι καλά και υγιείς. Σας φιλώ και σας ευχαριστώ»!

Η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης διανύουν μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής τους, καθώς απολαμβάνουν ευτυχισμένες στιγμές με τον ερχομό του πρώτου καρπού του έρωτά τους.

Η παρουσιάστρια στην πρώτη της συνέντευξη μετά τον τοκετό είπε: «Μια διαδικασία τοκετού δεν μπορεί να είναι εύκολη» όμως ήξερε πως ό,τι και να γινόταν είχε δίπλα της τον άντρα της ζωής της.

Δεν έκρυψε όμως κατά τη διαδικασία είχε άγχος καθώς αποκάλυψε: «Επειδή δεν ήμουν στον τόπο μου, καταλάβαιναν (σ.σ. οι γιατροί και η μαία) ότι αυτό με στρέσαρε, οπότε προσπάθησαν όσο μπορούσαν να μου το κάνουν πιο εύκολο. Όσο για τον Στέλιο, ήταν πολύ ψύχραιμος κατά τη διάρκεια της διαδικασίας».

Και συνέχισε λέγοντας: «Οι τρεις πρώτες μέρες μετά την καισαρική είναι πολύ δύσκολες, πονάς, παίρνεις παυσίπονα, δεν το χαίρεσαι πάρα πολύ. Όταν έρχεσαι στο σπίτι, όμως, πλημμυρίζεις από συναισθήματα. Και ο Στέλιος τώρα τη βλέπει και λιώνει, την κοιτάζει με τις ώρες».

Η Μαρία Ηλιάκη φέτος γιορτάζει οικογενειακά με τον Στέλιο και την δύο μηνώ κόρη τους και εύχεται "Χρόνια πολλά" σε όλους τους Χριστιανούς!

Δείτε το βίντεο παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved