Βίκυ Καγιά: Θα ζηλέψεις το κορμί της! Οι νέες φώτο της με μπικίνι στα 43 της και χωρίς ρετούς
Showbiz

Βίκυ Καγιά: Θα ζηλέψεις το κορμί της! Οι νέες φώτο της με μπικίνι στα 43 της και χωρίς ρετούς

Ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου και η Βίκυ Καγιά δημοσίευσε φωτογραφίες με μπικίνι και εμείς κολλήσαμε με την αψεγάδιαστη σιλουέτα της!

Στα 43 της χρόνια και μετά από δύο γέννες είναι πιο fit από ποτέ!

Αυτό το διάστημα απολαμβάνει τις διακοπές με τα παιδιά της και τον σύζυγό της, Ηλία Κρασσά και χαίρεται την κάθε στιγμή!

Η παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο δημοσίευσε μία σειρά από φωτογραφίες και ζηλέψαμε το κορμί της!

Όπως έχει αποκαλύψει σε συνέντευξή της για τη σιλουέτα της: «Η διατροφή μου έχει πολλές σαλάτες και φρούτα. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν ξέρω τι γεύση έχουν τα λιπαρά. Όλα χρειάζονται, και οι πίτσες και τα σουβλάκια και τα γλυκά, αλλά δεν μπορεί αυτά να είναι η καθημερινή μας διατροφή»!

Και είχε αναφέρει: «Νομίζω ότι το μυστικό μου για να μην παχαίνω είναι ότι τρώω κάθε δύο ώρες. Έτσι, από τη μία ποτέ δεν πεινάω πολύ και δε γίνομαι λαίμαργη και από την άλλη ο μεταβολισμός μου δουλεύει διαρκώς.»

Μία συνηθισμένη ημέρα η Βίκυ τρώει:

Για πρωινό βραστά αυγά με ψωμί και γαλοπούλα ή δημητριακά ή κρουασάν

Πριν το μεσημέρι ένα μήλο ή μια μπανάνα

Μετά από 2 ώρες ένα σαντουιτσάκι ή δυο παξιμάδια

Νωρίς το απόγευμα μία σαλάτα

Το βράδυ τρώει το κυρίως γεύμα, το οποίο το μαγειρεύει πάντα εκείνη. Μπορεί να είναι κοτόπουλο με σαλάτα, ζυμαρικά, ριζότο με μανιτάρια, οτιδήποτε...

«Είμαι τυχερή γιατί επειδή δεν έχω καταπονήσει τον μεταβολισμό μου δουλεύει καλά. Θεωρώ κακό κάθε τι extreme. Δεν έχω μπει ποτέ σε διαδικασία να μετράω θερμίδες. Προσέχω όμως να τρωω σωστά – ποιοτικά. Γίνεται πια αυτόματα. Τρώω τα πάντα της μεσογειακής διατροφής.» είχε πει στο shape!

Στα 43 της είναι στα καλύτερά της και τρανή απόδειξη οι νέες φωτογραφίες της με μπικίνι!

Δείτε την και εσείς!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved