Γιάννης Λάτσιος: Η τρυφερή φωτό με την 89χρονη μητέρα του και την αδελφή του Αγλαΐα!
Showbiz

Γιάννης Λάτσιος: Η τρυφερή φωτό με την 89χρονη μητέρα του και την αδελφή του Αγλαΐα!

Είναι παράδοση κάθε Δεκαπενταύγουστο για τον Γιάννη Λάτσιο να βρίσκεται στο Ξυλόκαστρο, μαζί με τη μητέρα του Ελένη για να γιορτάσουν τα γενέθλιά της. 

Το ίδιο συνέβη και φέτος, με τον ισχυρό άνδρα των media να εύχεται για ακόμα μία φορά στη μητέρα του μέσα από τα social media χρόνια πολλά για τα γενέθλιά της.

Όχι, η μητέρα του Γιάννη και της Αγλαΐας Λάτσιου δεν λέγεται Μαρία ή Παναγιώτα αλλά Ελένη όμως ανήμερα τον Δεκαπενταύγουστο έχει τα γενέθλιά της.

Και τα φετινά, 89α γενέθλιά της ήταν για ακόμα μία φορά ξεχωριστά αφού είχε κοντά της τα παιδιά της και κάποια από τα εγγόνια της.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η οικογένεια γιόρτασε τη μέρα με ένα υπέροχο οικογενειακό τραπέζι στο Ξυλόκαστρο που αποτελεί τον προσωπικό επίγειο παράδεισο του Γιάννη Λάτσιου.

Το μέρος που καταφεύγει κάθε καλοκαίρι για να ξεκουραστεί και να ηρεμήσει.

Εκεί λοιπόν τον βρήκε και ο φετινός Δεκαπενταύγουστος με τον ίδιο να εύχεται δημόσια μέσα από τα social media τα χρόνια πολλά στη μητέρα του με μία αναμνηστική φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται εκείνος, η αδελφή του και φυσικά η εορτάζουσα.

Δείτε την παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved