«O Μπονάτσος πρηζόταν στο πρόσωπο και μπορούσε να του κοπεί η αναπνοή από το σπάνιο αυτοάνοσο»
Showbiz

«O Μπονάτσος πρηζόταν στο πρόσωπο και μπορούσε να του κοπεί η αναπνοή από το σπάνιο αυτοάνοσο»

Η εξομολόγηση της Ζένιας Μπονάτσου για τον πατέρα της, Βλάσση.

17 χρόνια έχουν περάσει από την ημέρα που ο Βλάσσης Μπονάτσος έφυγε από τη ζωή. Το άκουσμα της είδησης του θανάτου του Βλάσση Μπονάτσου, στα 55 μόλις χρόνια του, στις 14 Οκτώβρη του 2004, σόκαρε την Ελλάδα.

Ο αιώνιος έφηβος είχε φύγει ξαφνικά από τη ζωή.

Η κόρη του, Ζένια Μπονάτσου, σε συνέντευξή της στο περιοδικό Ok, μίλησε για τον αξέχαστο Βλάσση Μπονάτσο και για το σπάνιο αυτοάνοσο που έχει κληρονομήσει από εκείνον.

«Είναι ένα αυτοάνοσο, σπάνιο νόσημα που όταν στρεσάρομαι δημιουργείται στο σώμα μου ένα οίδημα. Ευτυχώς εγώ ξέρω τι έχω και μπορώ να το αντιμετωπίσω με την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή. Για τον πατέρα μου όμως δεν ήταν το ίδιο γιατί δεν ήξεραν τι είναι…Και ήταν επικίνδυνο για εκείνον γιατί πρηζόταν στο πρόσωπο και μπορούσε να του κοπεί η αναπνοή. Τον έβλεπαν να πρήζεται και έψαχναν να βρούνε μήπως είναι αλλεργικός σε κάποιο φαγητό. Τότε στη Γερμανία ήταν γνωστή αυτή η ασθένεια, στην Ελλάδα την ήξεραν μόνο δυο τρεις γιατροί. Δύο χρόνια μετά τον θάνατό του, που οφειλόταν σε αυτό το σπάνιο νόσημα, η μητέρα μου βρήκε τελικά τι ήταν. Και στην πορεία διαπίστωσε ότι αυτό το νόσημα το είχε κι η μητέρα του πατέρα μου. Το θετικό είναι ότι μιλώντας για το πρόβλημα υγείας που έχω, υπήρξαν αρκετοί που μου έστειλαν μηνύματα στα social media με ανάλογα συμπτώματα και τους συμβούλευσα τι εξετάσεις να κάνουν και σε τι γιατρούς να απευθυνθούν», είπε χαρακτηριστικά η Ζένια Μπονάτσου.

Η νεαρή ηθοποιός έχει αναφερθεί και σε παλαιότερη συνέντευξή της για τον Βλάσση Μπονάτσο και είχε συγκινήσει. Είχε αναφέρει ότι έχει κρατήσει τα ρούχα του πατέρα της και μάλιστα τα φοράει ακόμη.

Συγκεκριμένα είχε πει: «Εγώ είχα τρέλα με τις Hi-5. Τότε ο μπαμπάς μου έκανε το “Πάμε γι’ άλλα” και τον είχα παρακαλέσει να τις φέρει. Όταν τις έφερε, πήγα και ξετρελάθηκα. Υπάρχει βίντεο και κάθομαι και το βλέπω. Μπαίνω στο youtube και βλέπω βίντεο με τον μπαμπά γιατί είναι και πράγματα που δεν τα ήξερα, δεν τα είχα προλάβει»! Όσο για τα ρούχα που έχει κρατήσει από τον πατέρα της, υπογράμμισε: «Τις ταινίες της γιαγιάς μου δεν τις έχω δει όλες. Η αλήθεια είναι ότι – ντρέπομαι που το λέω – αλλά δεν είμαι φαν του ελληνικού κινηματογράφου. Έχω ρούχα της. Έχω τζιν, τα οποία δεν μου έκαναν τελικά γιατί ήταν πανύψηλη. Από τον μπαμπά μου έχω παρεό, σαλβάρια και 2 – 3 μπλούζες, τα οποία τα φοράω ακόμα»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved