Κάκκαβα: Συγκλονίζει με την ανάρτησή της: «Θα παλέψω… Και στο τέλος θα κερδίσω»
Showbiz

Κάκκαβα: Συγκλονίζει με την ανάρτησή της: «Θα παλέψω… Και στο τέλος θα κερδίσω»

Συγκλονίζει η ανάρτηση της Νάταλι Κακκάβα.

Μέσα σε όλο αυτό το κλίμα που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε η γνωστή παρουσιάστρια συγκινεί και εξομολογείται πώς οι σκέψεις της, την κάνουν να νιώθει δυνατή και έτοιμη να αντιμετωπίσει τις δύσκολες καταστάσεις.

«Ξέρω όλοι μας νιώθουμε μουδιασμένοι με όλη αυτή την μαυρίλα που καλούμαστε να διαχειριστούμε καθημερινά..
Ακούς ειδήσεις και σκέφτεσαι.. Μα δεν γίνεται.. Θ ακούσω και κάτι καλό σήμερα.. Κατακλύζεσαι από αρνητικές σκέψεις για το μέλλον των παιδιών μας, των αγαπημένων μας, για τη ζωή μας την ίδια..
Και σκέφτεσαι μα τι έχω κάνει λάθος?
Γιατί στη γενιά μας?
Γιατί τώρα?
Γιατί σε μας?
Δεν έχω απάντηση..
Μη νομίζετε...Κι εγω έχω πολλές μαύρες ημέρες.. Και κλαίω..Ναι είμαι ευσυγκίνητη..(και ελπίζω να παραμείνω)
Και νιώθω πως δεν αντέχω άλλο..
Και λυγίζω.. Δεν είμαι άτρωτη..
Όμως..Ξέρετε τι με κάνει να σηκώνομαι?
Δεν έχω το δικαίωμα να το βάλω κάτω..
Θα παλέψω..
Θα αντισταθώ..
Και στο τέλος θα κερδίσω..
Το οφείλω πρώτα απ όλα στον εαυτό μου..
Και σε όσους με αγαπούν..
Δύναμη φιλαράκια μου...
Θα τα καταφέρουμε..
@g.goudaras σ ευχαριστώ και συγνώμη.. ξέρεις εσύ ❤», σημείωσε η ίδια.

Θυμίζουμε πως η παρουσιάστρια με τον σύζυγό της, Γρηγόρη Γκουντάρα θα παρουσιάσουν το Big Brother.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση: "Ο Μεγάλος Αδελφός είναι έτοιμος να καλωσορίσει τους νέους παίκτες και το τηλεοπτικό κοινό στο σπίτι του «βασιλιά» των ριάλιτι.

Ο δεύτερος κύκλος του BIG BROTHER επιστρέφει στον ΣΚΑΪ και οι αιτήσεις συμμετοχής ξεπέρασαν κάθε προσδοκία. Χιλιάδες άνδρες και γυναίκες, κάθε ηλικίας, από Ελλάδα και εξωτερικό δήλωσαν πρόθυμοι να βρίσκονται 24/7, μπροστά από τις κάμερες, υπό το άγρυπνο μάτι του Big Brother και να συμμετάσχουν σε αυτό το τηλεοπτικό, κοινωνικό πείραμα!

Ο Μεγάλος Αδελφός… ανακαινίζει το σπίτι του και προσθέτει νέα στοιχεία προετοιμάζοντας το έδαφος για μια πιο απαιτητική και περιπετειώδη version του παιχνιδιού αφού οι αποστολές φέτος θα δυσκολέψουν τη ζωή των παικτών και θα γίνονται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο. Το Captains Room γίνεται ένα υπερπολυτελές δωμάτιο όπου ο εκάστοτε αρχηγός θα έχει τη δυνατότητα να απολαμβάνει ακόμα περισσότερα προνόμια.

Με συνεχείς εκπλήξεις, ανατροπές και ευρηματικές δοκιμασίες το BIG BROTHER έχει σκοπό να προσφέρει περισσότερες από 100 ημέρες απολαυστικού τηλεοπτικού προγράμματος καθημερινά, από Δευτέρα έως και Παρασκευή.

Κάθε Παρασκευή στο BIG BROTHER LIVE, ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα θα υποδέχονται στο studio τον συγκάτοικο που θα οδηγείται στην αποχώρηση. Μαζί με το εύστοχο σχόλιο της Αφροδίτης Γραμμέλη, θα αναλύουν τις σχέσεις των πρωταγωνιστών αλλά και όλες τις ιστορίες που θα αναπτύσσονται στο Σπίτι κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.

Η διαδικασία επιλογής του φετινού cast είναι στην τελική ευθεία! Οι 14 πιο ενδιαφέροντες, ιδιαίτεροι και διαφορετικοί συγκάτοικοι που θα μπουν στο σπίτι του BIG BROTHER θα πρέπει να μοιραστούν την αλήθεια τους με το τηλεοπτικό κοινό γιατί ένας και μόνο ένας θα φύγει με το έπαθλο αξίας 100.000 ευρώ… αυτός που θα κερδίσει την καρδιά των τηλεθεατών!

Ο Big Brother της νέας εποχής επιστρέφει και η φετινή σεζόν δεν θα σας αφήσει να κλείσετε… μάτι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved