Στέλιος Κρητικός: Οι προετοιμασίες για τον ερχομό της κόρης του μέσα από μια μαγική φωτογραφία
Showbiz

Στέλιος Κρητικός: Οι προετοιμασίες για τον ερχομό της κόρης του μέσα από μια μαγική φωτογραφία

Μπαμπάς για τέταρτη φορά θα γίνει ο Στέλιος Κρητικός!

Ο ηθοποιός ανυπομονεί να κρατήσει στα χέρια του τη δεύτερη κόρη του και η χαρά του δεν περιγράφεται.

Ο ίδιος μάλιστα μέσα από τα stories του ανέβασε μια υπέροχη φωτογραφία και μοιράστηκε τις προετοιμασίες για τον ερχομό της μικρής δείχνοντας τα όμορφα ρουχαλάκια της.

«Προετοιμαζόμαστε σιγά σιγά», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δες τη φωτογραφία στη gallery

Ο γνωστός ηθοποιός και επιχειρηματίας είναι ένας από τους πιο τρυφερούς μπαμπάδες και μας το αποδεικνύει καθημερινά. Έχει εκφράσει πολλές φορές πως η οικογένειά του είναι για εκείνον προτεραιότητα και δεν μένει μόνο στα λόγια! «Είναι κάτι που το θέλαμε πολύ. Είμαστε πολύ χαρούμενοι κι εγώ και η σύζυγός μου και τα παιδιά και όλη η οικογένεια που έρχεται το νέο μέλος στη ζωή μας σε λίγο καιρό και ανυπομονούμε να το σφίξουμε στην αγκαλιά μας».

«Οι γιοι μου όταν τους το ανακοίνωσα μου απάντησαν «Καλά το περιμέναμε, δεν ήταν έκπληξη. Το είχα πει και στο Survivor, όταν συμμετείχα ότι θέλω να αποκτήσω ένα ακόμα παιδί. Η κόρη μου το περιμένει πώς και πώς, το περιμένει 2 χρόνια η αλήθεια είναι. Στις ζωγραφιές της, όταν ζωγράφιζε μια γυναίκα ή ένα κορίτσι πάντα έβαζε στην κοιλίτσα ένα μωράκι, όταν παίζαμε με τις κούκλες, πάντα η μια κούκλα ήταν έγκυος. Στην ουσία η εγκυμοσύνη υπήρχε πάντα και με κάποιον τρόπο στα παιχνίδια μας, οπότε η μικρή είναι πολύ ενθουσιασμένη!», είχε πει ο ίδιος αποκλειστικά στο gossip-tv.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved