Νατάσα Μποφίλιου: Απίθανη η νέα αλλαγή στο look της! Summer hair με στιλ και δεν θα την αναγνωρίσεις
Showbiz

Νατάσα Μποφίλιου: Απίθανη η νέα αλλαγή στο look της! Summer hair με στιλ και δεν θα την αναγνωρίσεις

Είναι το κορίτσι που αγαπάμε να βλέπουμε πάνω της αλλαγές γιατί η Νατάσα Μποφίλιου διαθέτει εξωπραγματική ομορφιά και το στιλ της είναι απίθανο!

Δεν φοβάται τους «πειραματισμούς» σε ό, τι αφορά στο στιλ των μαλλιών της αφού έχει σχεδόν τα πάντα εκτός βέβαια από το να «πειράξει» το υπέροχο ξανθό χρώμα της.

Έχει καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στο προσκήνιο να κάνει εμφανίσεις που ξέρει ότι της ταιριάζουν και αναδεικνύουν την προσωπικότητά της.

Το προηγούμενο διάστημα εκτός από πολύ δημιουργικό για την ίδια σε επίπεδο δουλειάς ήταν και κάπως «αναγεννησιακό» θα λέγαμε αφού έχει κάνει ριζικές αλλαγές στην εμφάνισή της.

Αδυνατισμένη όσο ποτέ άλλοτε και με μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της, αφού από ξανθό υιοθέτησε ένα γλυκό μελί ενώ έκοψε και έντονες αφέλειες, που της πάνε τρομερά.

Αυτή τη φορά με αέρα καλοκαιριού έκανε το απόλυτο summer hair και είναι αγνώριστη.

Δες την στη gallery

«Απλά άρχισα να προσέχω λίγο περισσότερο τη διατροφή μου, δεν ήταν αυτοσκοπός. Όταν σταμάτησα για ένα χρόνο τις εμφανίσεις, δεν έτρωγα αργά το βράδυ όπως έκανα πριν και αυτό είχε αποτέλεσμα. Έτσι όμως ήμουν όταν ξεκινούσα, σε αυτά τα κιλά, αλλά μετά ξέφυγε το πράγμα…», είχε πει η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της για το θέμα του βάρους της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved