Γιώργος Αγγελόπουλος: Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός έκανε βόλτα με το σκάφος του στη Σκιάθο
Showbiz

Γιώργος Αγγελόπουλος: Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός έκανε βόλτα με το σκάφος του στη Σκιάθο

Η πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός απόλαυσε μια βόλτα με το σκάφος του Γιώργου Αγγελόπουλου με τον ίδιο στο τιμόνι.

Ο Ντάνος όπως είναι ήδη γνωστό έχει δημιουργήσει μια επιχείρηση στη Σκιάθο, οπού οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το νησί κάνοντας βόλτα με το σκάφος του, που φυσικά ο ίδιος είναι καπετάνιος.

Ανάμεσά τους όμως πρόσφατα βρέθηκε και η ηθοποιός.

Ο λόγος για την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, η οποία επισκέφτηκε το νησί και θέλησε να δει τις μορφές του κάνοντας βόλτα με το φουσκωτό.

Όπως η ίδια έγραψε στο Instagram της, όπου πόσταρε και σχετική φωτογραφία, έκανε την «καλύτερη βόλτα με τον καλύτερο καπετάνιο».

Mαζί της ήταν μεταξύ άλλων και δύο ακόμα ηθοποιοί, ο Κίμωνας Κουρής και ο Κωνσταντίνος Καϊκής.

Από την όμορφη παρέα έλειπε ο σύντροφός της, Πάνος Βλάχος καθώς αυτό το διάστημα είναι σε περιοδεία.

Δες το στιγμιότυπο.

«Φέτος κάνω πραγματικότητα και ένα όνειρο πολλών ετών: με ένα φουσκωτό σκάφος που θα οδηγώ εγώ, θα δίνουμε την ευκαιρία (στους επισκέπτες να δουν τη Σκιάθο, τις Σποράδες και άλλες περιοχές από μια άλλη σκοπιά, που είναι εφικτή μόνο δια θαλάσσης. Έτσι, είτε για κάποιες ώρες είτε με ολοήμερο cruising, με ωραίες παροχές, απλές αλλά δροσιστικές, σε συνδυασμό με τα νερά και τον ήλιο μας, θα δημιουργήσουν όμορφες αναμνήσεις.

Θα δείχνεις και πολύ δικά σου κομμάτια από τη Σκιάθο;

Η Σκιάθος έχει πολλά να ανακαλύψει ο επισκέ­πτης, ειδικά με σκάφος. Εννοείται πως έχω ζή­σει προσωπικές στιγμές σε πολλά μέρη του νη­σιού, είτε με φίλους είτε ψαρεύοντας, και έχουν μια ιδιαιτερότητα για μένα. Δεν μου ανήκουν όμως τα πνευματικά δικαιώματα τους (γελάει), οπότε σίγουρα θα τα μοιραστώ με τον κόσμο. Είναι μαγικά σημεία, είναι μέρη με ιστορία -όλο το νησί άλλωστε έχει μεγάλη ιστορία», έχει πει ο ίδιος για τη νέα του αυτή επαγγελματική κίνηση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved