Αντελίνα Βαρθακούρη: Ηλιοκαμένη και χωρίς ίχνος μακιγιάζ με θέα την Πανσέληνο – Απίστευτη αλλαγή
Showbiz

Αντελίνα Βαρθακούρη: Ηλιοκαμένη και χωρίς ίχνος μακιγιάζ με θέα την Πανσέληνο – Απίστευτη αλλαγή

Τι να λέμε τώρα… η Αντελίνα Βαρθακούρη διαθέτει απίστευτη φυσική ομορφιά και το summer look της πάει πολύ!

Αυτό το διάστημα η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ απολαμβάνει τις διακοπές της και ο μαγικός προορισμός τον οποίο επισκέφτηκαν οικογενειακώς, όπως κάθε χρόνο άλλωστε, είναι το εξοχικό σπίτι που διαθέτει στην Επίδαυρο.

Μακριά από επαγγελματικές υποχρεώσεις και τρεξίματα η Αντελίνα ηρεμεί, ξεκουράζεται και απολαμβάνει μαγικές στιγμές, όπως αυτή που μοιράστηκε με τους followers της το βράδυ της Κυριακής (22-08).

Πόζαρε όπως δεν την έχεις ξαναδεί, ηλιοκαμένη, χωρίς ίχνος μακιγιάζ και με wet look με θέα την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο και μας ξετρέλανε με το απίθανο look της.

Δες το σχετικό στιγμιότυπο στη gallery

Η Αντελίνα θα επιστρέψει ανανεωμένη και έτοιμη να κερδίσει και πάλι το στοίχημα της τηλεθέασης. Και μπορεί ακόμη να μην γνωρίζουμε ακριβώς τα νέο της επαγγελματικό βήμα στο κανάλι, το σίγουρο είναι όμως πως θα την δούμε εντελώς αλλαγμένη.

Μετά την μεγάλη αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της αφού αποφάσισε να αποχωριστεί το μακρύ μαλλί της και να υιοθετήσει την τάση της μόδας που θέλει τις γυναίκες με σικ καρέ, αποκάλυψε πως ακόμη και στις διακοπές της συνεχίζει τη διατροφή της.

Θυμίζουμε πως η Αντελίνα εδώ και μερικούς μήνες ακολουθεί ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής, το οποίο την έχει βοηθήσει να χάσει εκείνα τα περιττά κιλάκια που ενδεχομένως την ενοχλούσαν.

«Ναι, συνεχίζω τη διατροφή μου. Μην χάνετε το στόχο σας. Το καλοκαίρι είναι ευκαιρία να τρώτε ελαφριά και υγιεινά, επίσης το μπανάκι βοηθάει πολύ, όπως και τα καλοκαιρινά χαμόγελα», είχε γράψει η ίδια.

Η αλλαγή ήταν ήδη εμφανής οπότε σίγουρα η όμορφη και λαμπερή παρουσιάστρια θα μας εκπλήξει!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved