Νεκρός σε τροχαίο γνωστός ράπερ – Έκκληση να βρεθεί ο οδηγός που τον παρέσυρε
Showbiz

Νεκρός σε τροχαίο γνωστός ράπερ – Έκκληση να βρεθεί ο οδηγός που τον παρέσυρε

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 46 ετών ο ράπερ Οδυσσέας – Αντρέας Τσιαμπόκαλος, ιδρυτικό μέλος του χιπ χοπ συγκροτήματος Razastarr. Ο μουσικός σκοτώθηκε σε τροχαίο ατύχημα.

Ο άτυχος 46χρονος εντοπίστηκε περίπου στη μία τα ξημερώματα στο 30ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Θηβών – Θίσβης.

Είχε παρασυρθεί από άγνωστο αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου τον εγκατέλειψε.

Ο 46χρονος σταμάτησε με το αυτοκίνητό του, βγήκε και τότε τον χτύπησε και τον εγκατέλειψε.

Η σορός του Τσιαμπόκαλου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της Θήβας λίγα λεπτά μετά άφησε την τελευταία του πνοή.

Ποιοι ήταν οι Razastarr

Οι Razastarr (Νικόλας Καρίμανλης & Οδυσσέας-Αντρέας Τσιαμπόκαλος) δημιουργήθηκαν το 1993 και αποτελούν ένα από τα πλέον ιστορικά χιπ χοπ σχήματα στην Ελλάδα και άμεσα συνδεδεμένα με τις ρίζες της χιπ χοπ κουλτούρας στη χώρα μας.

Είναι από τους πιο πρωτοπόρους στην Ελλάδα στο θέμα χιπ χοπ εφόσον έχουν κάνει τολμηρές αλλαγές στην μουσική του.

Ο Νικόλας και ο Οδυσσέας σαν Razastarr, έχουν κυκλοφορήσει δισκογραφικά τρεις δουλειές (Τα πιο Όμορφα Όνειρα είναι Ανώνυμα, το Κελί, Όπως Λιώνει Το Κερί).

Μετά από αρκετά χρόνια “μουσικής απόστασης”, τα δύο μέλη των Razastarr κυκλοφόρησαν από ένα solo album ο καθένας που τιτλοφορούνται “Εν χρόνω”(Νικόλας Καρίμανλης,2007) και “Από το μηδέν στο είμαι” (Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος, 2005).

Στη συνέχεια ο Οδυσσέας έκανε κι άλλες δουλειές και συνεργασίες, ενώ πρόσφατα δημιούργησε τους Muddy Vibez (Οδυσσέας, JK1 και Dj Wheel M). Την νέα δουλειά του παρουσίασε στο Ρομάντσο το 2020.

Δείτε το βίντεο από το Live News παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved