Μαίρη Χρονοπούλου: «Θρίλερ» με την περιπέτεια της υγείας της – Όλα τα νεότερα για την κατάσταση της
Showbiz

Μαίρη Χρονοπούλου: «Θρίλερ» με την περιπέτεια της υγείας της – Όλα τα νεότερα για την κατάσταση της

Δύσκολος ήταν ο φετινός Αύγουστος για τη Μαίρη Χρονοπούλου.

Η σπουδαία Ελληνίδα ηθοποιός πέρασε μια περιπέτεια με την υγεία της που την ανάγκασε εισαχθεί δυο φορές στο νοσοκομείο.

Ένας οξύς πόνος στο στήθος αλλά και ο βαρύς βήχας που είχε και που όσο περνούσε η ώρα δυσκολευόταν ακόμα και να αναπνεύσει, η αγαπημένη ηθοποιός επικοινώνησε με τον προσωπικό της γιατρό ο οποίος και της συνέστησε να εισαχθεί αμέσως στο νοσοκομείο Σωτηρία όπου υπήρχαν αντικαταστάτες της για να διαπιστώσουν τι ακριβώς της συνέβαινε και πώς μπορούσαν να αντιμετωπίσουν την όλη κατάσταση.

Η Μαίρη Χρονοπούλου υποβλήθηκε αρχικά σε τεστ για τον κορονοϊό και η πρώτη ανακούφιση ήρθε όταν διαπιστώθηκε ότι αυτό είχε βγει αρνητικό. Όμως και πάλι κρίθηκε αναγκαία η εισαγωγή της στο νοσοκομείο. Αφού η νοσηλεία της πήγε καλά και πήρε εξιτήριο λίγες ημέρες μετά αναγκάστηκε να ξαναμπεί, καθώς αυτή τη φορά άγνωστα ήταν τα αίτια που την οδήγησαν ξανά μέσα σε λίγες μέρες στο νοσοκομείο.

Πλέον η Μαίρη Χρονοπούλου είναι στο σπίτι της και αναρρώνει με την ίδια να κάνει τις πρώτες της δηλώσεις.

«Είμαι μια χαρά. Δόξα τω Θεώ. Είχα ένα αναπνευστικό πρόβλημα. Έλειπε ο προσωπικός μου γιατρός, ο καθηγητής κ. Κουλούρης, αλλά τον αντικατέστησε επάξια ο κύριος Στρατάκος στο Σωτηρία. Με ξετινάξανε στις εξετάσεις, μαγνητικές, όλες τις εξετάσεις του κόσμου. Τις πανεπιστημιακές κλινικές δεν τις αλλάζω με τίποτα», είπε στην εφημερίδα on time.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved