Καινούργιου: Απίστευτη αλλαγή πριν την πρεμιέρα της! Έτσι είναι τα μαλλιά της χωρίς extensions
Showbiz

Καινούργιου: Απίστευτη αλλαγή πριν την πρεμιέρα της! Έτσι είναι τα μαλλιά της χωρίς extensions

Τέλος οι διακοπές για την Κατερίνα Καινούργιου!

Η παρουσιάστρια επέστρεψε και είναι έτοιμη για την πρεμιέρα της στον Alpha η οποία αναμένεται με το άνοιγμα της νέας τηλεοπτικής σεζόν.

Και με το που ήρθε έκανε και την πρώτη μεγάλη αλλαγή της. Η Κατερίνα Καινούργιου για πρώτη φορά μοιράστηκε βίντεο με τους followers της θέλοντας να δείξει πώς είναι τα μαλλιά της χωρίς το πρόσθετο μήκος.

Πραγματικά η αλλαγή της είναι μεγάλη όμως μη νομίζετε πως θα τη δούμε έτσι στη νέα της εκπομπή, αφού όπως η ίδια έχει πει της αρέσει πολύ το μακρύ μαλλί της και δεν θέλει με τίποτα να το αποχωριστεί.

Όμως σε αυτό το βίντεο εμφανίστηκε χωρίς τα πρόσθετα μαλλιά της ενώ εξήγησε και τον λόγο που το έκανε αφού θέλησε να μας δείξει όλη την προετοιμασία για το look της τη νέα σεζόν.

Όπως και να έχει η Κατερίνα είναι μια κούκλα!

Δες το βίντεο

Μπορεί η παρουσιάστρια να τηρούσε «σιγή ιχθύος» για το νέο της επαγγελματικό βήμα μετά την αποχώρησή της από το Open, όμως η ανακοίνωση μας έδωσε όλες τις λεπτομέρειες της νέας της εκπομπής.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Εν όψει της νέας σεζόν ο ALPHA ενισχύει το νέο του πρόγραμμα, επενδύοντας σε δυνατά τηλεοπτικά πρόσωπα και προσφέροντας καθημερινά περισσότερη ψυχαγωγία.
Ο ALPHA καλωσορίζει το λαμπερό χαμόγελο της ψυχαγωγίας και με χαρά υποδέχεται και πάλι την Κατερίνα Καινούργιου.

Αν έπρεπε να βάλεις βαθμό στην Κατερίνα Καινούργιου, θα έβαζες «Α»!
Λαμπερή, αυθόρμητη, άμεση, συναισθηματική, ακομπλεξάριστη, με έντονο ταπεραμέντο και πάντα με καλή διάθεση, η Κατερίνα Καινούργιου έχει κερδίσει την αγάπη και την προτίμηση των τηλεθεατών και είναι έτοιμη να τους υποδεχθεί στο δικό τους νέο ραντεβού!
Της ευχόμαστε μία δημιουργική χρονιά γεμάτη «Καινούργιες» επιτυχίες!

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι στον ALPHA και είναι Super!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved