Γενέθλια για την Ασλανίδου! Η απίθανη φωτό με το μαγιό της και το απόλυτο καλοκαιρινό αξεσουάρ
Showbiz

Γενέθλια για την Ασλανίδου! Η απίθανη φωτό με το μαγιό της και το απόλυτο καλοκαιρινό αξεσουάρ

Τα γενέθλιά της έχει σήμερα (28-08) η Μελίνα Ασλανίδου!

Η ταλαντούχα και κούκλα ερμηνεύτρια που έχει διαγράψει τεράστια πορεία στο χώρο της μουσικής κι ένα δικό της κεφάλαιο με τις μοναδικές ερμηνείες κλείνει τα 47 και είναι πιο όμορφη από ποτέ.

Θέλοντας να ευχαριστήσει τις δεκάδες ευχές που έχει λάβει από νωρίς το πρωί, πόσταρε μια καλοκαιρινή της φωτογραφία κι έγραψε:

«Πολύχρωμες και αμέτρητες οι ευχές σας , έλαβα τόση απύθμενη αγάπη από περίσσευμα καρδιάς , ανταποδίδω κ εγώ από καρδιάς όλες τις ευχές να είμαστε καλά πάνω απ όλα και να φωτίζουμε τα σκοτάδια μας για να γίνεται η ζωή μας φωτεινή και πολύχρωμη 🌟🥰🤗💎🌈😍🤗👑🥰σας ευχαριστώ ολόψυχα όλους έναν προς έναν … #birhday #birthdaygirl #birthdaycake #happy #thankyouall #godblessyouall🙏❤️».

Όσο για τη φωτογραφία;

Όπως θα δεις κι εσύ στη gallery άκρως εντυπωσιακή! Με μαγιό και ένα απίθανο αξεσουάρ στο κεφάλι της μας ξετρέλανε για μια ακόμη φορά. Αδυνατισμένη στο φουλ, ανανεωμένη και χαμογελαστή πόζαρε κι «έκλεψε» τις εντυπώσεις.

Δες την στη gallery

«Προσέχω τη διατροφή μου, γυμνάζομαι, φροντίζω το δέρμα μου να είναι σωστά ενυδατωμένο, κάνω θεραπείες. Με φροντίζω για να με έχω καλά. Σε βαθμό υπερβολής δεν κάνω τίποτα», είχε πει η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της μιλώντας για τα μυστικά της σιλουέτα της.

Για την εικόνα της έχουν κατά καιρούς ακουστεί και γραφτεί διάφορα κι εκείνη ποτέ δεν μπήκε στην διαδικασία να απαντήσει.

«Δεν με αγγίζουν τα σχόλια όχι. Όταν εκτίθεσαι θα ακούσεις. Βέβαια έχουν ειπωθεί και πολύ σκληρά πράγματα για μένα, αλλά δεν πειράζει. Είμαι εξελιγμένη μορφή, δεν πρόκειται να καταπιώ κανένα κώνειο. Έτσι θέλω να ζω. Είναι επιλογή να θέλεις να ζεις καλά.

Είναι επιλογή να θες να είσαι χαρούμενος και υγιής», ήταν το μοναδικό σχόλιο που έκανε η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved