Αποκάλυψη Πασχάλη Τσαρούχα: «Εκκρεμούν οι υποθέσεις του Παύλου Χαϊκάλη και του Γιώργου Κιμούλη».
Showbiz

Αποκάλυψη Πασχάλη Τσαρούχα: «Εκκρεμούν οι υποθέσεις του Παύλου Χαϊκάλη και του Γιώργου Κιμούλη».

Ο Πασχάλης Τσαρούχας βρέθηκε το προηγούμενο διάστημα στο... μάτι του κυκλώνα καθώς ανέλαβε μία ιδιαίτερα νευραλγική θέση, αυτή του προέδρου του πειθαρχικού του ΣΕΗ

Μετά τη βροχή από καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου και το ελληνικό #metoo ο ηθοποιός στρώθηκε στη δουλειά, εξετάζοντας δεκάδες φακέλους που είχαν έρθει στο γραφείο του. Φακέλους που περιείχαν μεγάλα ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου. Ο Πασχάλης Τσαρούχας προτίμησε να μη μιλήσει. Θέλησε να αποστασιοποιηθεί και να αφοσιωθεί στη δουλειά του, κάνοντας ό,τι περνάει από το χέρι του για να γίνει κάθε βήμα σωστά και χωρίς βιασύνες ή επιπολαιότητες.

Ο ίδιος, σε μία από τις σπάνιες φορές τον τελευταίο καιρό που κάνει δηλώσεις, παραδέχτηκε ότι ακόμα δεν έχουν ανοιχτεί και εξεταστεί οι υποθέσεις του Παύλου Χαϊκάλη και του Γιώργου Κιμούλη οι οποίοι επίσης κατηγορήθηκαν για σωματική ή λεκτική βία εις βάρος γυναικών συναδέλφων τους.

«Λογικά το πολύ τρέξιμο έχει τελειώσει για μένα πάνω σε αυτό το θέμα. Εκτός αν έρθει κάτι καινούριο», είπε ο Πασχάλης Τσαρούχας στη Real και τόνισε: «Δεν υπάρχει νέα καταγγελία. Οι εκκρεμότητες που έχουν μείνει είναι στις υποθέσεις του Παύλου Χαϊκάλη και του Γιώργου Κιμούλη».

Πάντως, ούτε τώρα που πηγαινοέρχεται στην Κύπρο για τα γυρίσματα της νέας καθημερινής σειράς του Mega «Η γη της ελιάς», όπου πρωταγωνιστεί, τα οποία είναι πολλά και απαιτητικά έχει αφήσει πίσω τη δουλειά του ως πρόεδρος του πειθαρχικού του ΣΕΗ. Το αντίθετο θα έλεγε κανείς. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η σειρά που σήμανε και την επιστροφή του Τσαρούχα στην τηλεόραση θα κάνει πρεμιέρα στις οθόνες μας την Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved