Χούτος – Ζάρα: Η αλήθεια για τη ματαίωση του γάμου τους – Τι αποκαλύπτει φίλος του ζευγαριού
Showbiz

Χούτος – Ζάρα: Η αλήθεια για τη ματαίωση του γάμου τους – Τι αποκαλύπτει φίλος του ζευγαριού

Λάμπρος Χούτος - Ματίνα Ζάρα: Η αλήθεια για τη ματαίωση του γάμου τους

Το ζευγάρι ματαίωσε τον γάμο του που ήταν προγραμματισμένος για τις 21 Αυγούστου στην Σκιάθο με τις φήμες να θέλουν τους δυο τους να έχουν χωρίσει.

Η είδηση έγινε γνωστή από την ίδια την τραγουδίστρια, η οποία ανέφερε ότι προέκυψε ένα σοβαρό οικογενειακό θέμα και ο γάμος τους δεν θα γίνει.

«Λόγω απρόβλεπτων συνθηκών, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ματαιώσουμε το γάμο μας. Ευχαριστούμε για την κατανόηση και τον σεβασμό της ιδιωτικότητάς μας», είχε πει.

Πριν από μερικές ημέρες τόσο ο Λάμπρος Χούτος όσο η Ματίνα Ζάρα σταμάτησαν να έχουν κάθε είδους επαφή αφού ο ένας έκανε unfollow τον άλλον στα social media ενώ διέγραψαν και τις κοινές τους φωτογραφίες.

Τι πραγματικά έχει συμβεί ανάμεσά τους;

«Το ζευγάρι είχε μαζέψει αρκετή ένταση τον τελευταίο μήνα, λόγω των προετοιμασιών, η οποία όπως φάνηκε γιγαντώθηκε τις τελευταίες ημέρες και επέφερε τη ρήξη στη σχέση τους. Αυτό, σε συνδυασμό με ένα σοβαρό οικογενειακό θέμα που προέκυψε ξαφνικά, τους οδήγησε στην απόφαση της ματαίωσης. Αν και είχαν προετοιμάσει και την παραμικρή λεπτομέρεια για την ημέρα του γάμου τους, τόσο η Ματίνα όσο και ο Λάμπρος αποφάσισαν να μην προχωρήσουν σε μια τελετή που, λόγω στρες και έντασης, δεν θα μπορούσαν να απολαύσουν» δηλώνει στην εφημερίδα “Real News” φίλος του ζευγαριού.

«Παρέμειναν και οι δύο στην Σκιάθο, αλλά χωρίς να διατηρούν επαφές. Επέλεξαν να κάνουν ένα διάλειμμα στη σχέση τους. Όμως, τώρα που πήραν τον χρόνο τους και επέστρεψαν στην Αθήνα, έχουν πρόθεση να συζητήσουν για το μέλλον», προσθέτει η πηγή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved