Η Γη της Ελιάς: Η Αφροδίτη Λιάντου είναι ξανά ερωτευμένη! Η πρώτη τρυφερή φωτογραφία του ζευγαριού!
Showbiz

Η Γη της Ελιάς: Η Αφροδίτη Λιάντου είναι ξανά ερωτευμένη! Η πρώτη τρυφερή φωτογραφία του ζευγαριού!

Η Γη της Ελιάς: Καιρός να μάθουμε, ένα 24ωρο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα της νέας σειράς του Mega από τον Ανδρέα Γεωργίου, ποιος είναι ο άνδρας που έχει κλέψει την καρδιά της πρωταγωνίστριας Αφροδίτης Λιάντου

Η νεαρή τραγουδίστρια και ηθοποιός η οποία δοκιμάζει για πρώτη φορά ουσιαστικά τις δυνάμεις της στην υποκριτική, είναι σε σχέση και μάλιστα φρόντισε να μας το καταστήσει σαφές με μία και μόνο φωτογραφία.

Ο άντρας που μονοπωλεί την καρδιά της αυτόν τον καιρό είναι ο Γιώργος, για τον οποίο όμως δεν αφήνει άλλα περιθώρια να μάθουμε περισσότερα.

Η ίδια ανέβασε μία κοινή φωτογραφία τους πολύ τρυφερή και ρομαντική, με την Αφροδίτη να δείχνει παραδομένη στην αγκαλιά του συντρόφου της στην αγκαλιά του την ώρα που απολάμβαναν μία θαλάσσια βόλτα με σκάφος.

Να θυμίσουμε ότι η Αφροδίτη Λιάντου θα κατέχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου Η γη της Ελιάς που κάνει πρεμιέρα αύριο και δείχνει ενθουσιασμένη για αυτή τη νέα της δουλειά. Η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για τον ρόλο της Μυρτάλης που θα ενσαρκώνει στη σειρά:

«Ο ρόλος μου στη σειρά είναι η Μυρτάλη. Μια κοπέλα με πείσμα και επιμονή, που σε μια στιγμή χάνει τα πάντα: την αποκληρώνει ο πατέρας της, χάνει τον ίδιο της τον πατέρα ενώ προσπαθεί να μάθει ποιος τη θέλει νεκρή. Ταυτόχρονα, για να μη βάλει σε κίνδυνο τους δικούς της ανθρώπους -και ειδικότερα το αγόρι της, τον Στέφανο, με τον οποίο είναι πολύ ερωτευμένη- κρύβεται. Η Μυρτάλη μου θυμίζει το δικό μου χαρακτήρα και αυτός ήταν ένας λόγος που δεν φοβήθηκα να την υποδυθώ. Επίσης, νιώθω πάρα πολύ τυχερή γιατί με το ρόλο που έχω παίζω με όλους τους ηθοποιούς και αισθάνομαι ότι κάθε σκηνή που κάνω, π,χ. με τον Νίκο Γαλανό ή με τον Πασχάλη Τσαρουχά, με βοηθάει να εξελίσσομαι.

Ο Liam είναι ο καλύτερος παρτενέρ. Είχαμε χημεία από την αρχή γιατί ξεκινήσαμε και οι δύο από το μηδέν. Μοιραζόμαστε τα άγχη μας, έχουμε γίνει φίλοι και βοηθάμε ο ένας τον άλλον. Η ηθοποιία μου άρεσε από μικρή, αλλά τη σκεφτόμουν λίγο αργότερα στη ζωή μου. Πάντα κέρδιζε η μουσική τον πρώτο ρόλο. Τώρα, είναι ευκαιρία να τη δοκιμάσω. Εξάλλου, μ' αρέσει να ξεβολεύομαι. Έχω πάντα στο νου μου τη συμβουλή της μητέρας μου όταν ετοιμαζόμουν για σπουδές στο Λονδίνο: "Μη φοβάσαι την αλλαγή. Να φοβάσαι τη στασιμότητα."»

Δείτε παρακάτω την υπέροχη φωτογραφία της Αφροδίτης Λιάντου με τον αγαπημένο της:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved