Stan: Συντετριμμένος από τον θάνατο του Mad Clip! Τον αποχαιρετά με δάκρυα στα μάτια
Showbiz

Stan: Συντετριμμένος από τον θάνατο του Mad Clip! Τον αποχαιρετά με δάκρυα στα μάτια

Σοκαρισμένος από τον θάνατο του Mad Clip είναι ο Stan ο οποίος τον αποχαιρετά με δάκρυα στα μάτια. Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Παντελή Παντελίδη.

Σοκαρισμένος είναι ο τραγουδιστής Stan μετά την είδηση ότι σκοτώθηκε σε τροχαίο ο τράπερ Mad Clip, λίγο μετά από τον γάμο όπου παρευρίσκονταν και οι δύο.

Ο τραγουδιστής δεν μπορούσε να κρύψει τα δάκρυα του για την τραγική κατάληξη του τράπερ και μάλιστα δημοσίευσε κάποια βίντεο στο Instagram για να μοιραστεί την θλίψη του.


Σε αυτά τα βίντεο, ο Stan μιλάει φανερά συγκινημένος για τον φίλο του, ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί και στον αδικοχαμένο Παντελή Παντελίδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή με παρόμοιο τρόπο.


«Παιδιά, είμαι φρικαρισμένος όπως είστε και όλοι εσείς. Χθες το βράδυ ήμασταν μαζί με τον Mad Clip, μαζί και με πολλούς ακόμα φίλους… Είναι απίστευτο όλο αυτό το πράγμα το οποίο έγινε… Συλλυπητήρια στην οικογένειά του και σε όλους τους δικούς του ανθρώπους. Δεν ξέρω, ρε γαμώτο. Πρώτα χάσαμε τον Παντελή με αυτό τον τρόπο και τώρα χάθηκε ένα ακόμα τόσο νέο, γεμάτο ζωή παιδί. Είναι κρίμα», αναφέρει μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής.

Να θυμίσουμε ότι ο Mad Clip άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο στις 2,30 τα ξημερώματα, στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, όταν έχασε τον έλεγχο της Porsche που οδηγούσε και έπεσε πάνω σε κολώνα της ΔΕΗ. Αμέσως μετά προσέκρουσε με σφοδρότητα πάνω σε δέντρο και ο γνωστός τράπερ έχασε ακαριαία τη ζωή του από τη σύγκρουση.

Δείτε παρακάτω το βίντεο με την κατάθεση ψυχής του Stan για τον φίλο του:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved