Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Κώστας Σόμμερ: Έγινε για πρώτη φορά πατέρας! Η πρώτη φωτό του μωρού!
Showbiz

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Κώστας Σόμμερ: Έγινε για πρώτη φορά πατέρας! Η πρώτη φωτό του μωρού!

Ο ηθοποιός Κωστας Σόμμερ ζει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής του καθώς ήρθε στον κόσμο το πρώτο του παιδί.

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής του ζει ο Κώστας Σόμμερ, καθώς πριν από λίγο η αγαπημένη του σύζυγος Βαλεντίνη Παπαδάκη έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

Η σύζυγος του ηθοποιού έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, βάρους 3.600 γραμμαρίων. Το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Κώστας Σόμμερ βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, στην οποία μίλησε για το ευτυχές γεγονός.

«Είναι μια φάση στην οποία αλλάζεις σελίδα, βιβλίο, στάση ζωής και πάρα πολλά πράγματα και συναισθηματικά από ότι καταλαβαίνω σιγά σιγά στον εαυτό μου. Είναι πολύ διαφορετικό να σου αρέσουν τα παιδιά και διαφορετικό να μεγαλώσεις έναν άνθρωπο και να τον κάνεις σωστό για την κοινωνία. Είναι μια ευθύνη που νιώθεις πάνω σου και είναι πολύ όμορφη ταυτόχρονα», δήλωσε ο ηθοποιός.

Να υπενθυμίσουμε, ωστόσο και την δύσκολη περίοδο που έζησε ο Κώστας Σόμμερ με την συζυγό του, καθώς η Βαλεντίνη Παπαδάκη είχε μια αποβολή.

Να σας θυμίσουμε πως το ζευγάρι λίγο πριν φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτα του, παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο του Αλίμου στις 25 Αυγούστου, δηλαδή δύο χρόνια μετά το ξεκίνημα της σχέσης του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved