Τζώρτζογλου: Συγκλονίζει η αποκάλυψη του: «Μετά τον θάνατο της μητέρας μου, έπεσαν τα μαλλιά μου»
Showbiz

Τζώρτζογλου: Συγκλονίζει η αποκάλυψη του: «Μετά τον θάνατο της μητέρας μου, έπεσαν τα μαλλιά μου»

Συγκινεί με τις αποκαλύψεις του ο Στράτος Τζώρτζογλου.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό Εγώ μιλά για τις δύσκολες στιγμές που έζησε όταν έχασε τη μαμά του ενώ αναφέρθηκε και στο πόσο του κόστισε η περίοδος της πανδημίας αφού ζούσε κι εκείνος με τα 534 ευρώ του κράτους.

Πώς βιώσατε την περίοδο της πανδημίας;

«Προσωπικά το βίωσα δύσκολα, γιατί η μητέρα μου ήταν στο γηροκομείο και δεν μας άφηναν να τη βλέπουμε. Δεν είχε εξοικειωθεί κιόλας με την τεχνολογία, ώστε να μας μιλάει μέσα από το Skype. Έφυγε στις 11 Νοεμβρίου του 2020 και στις τελευταίες της στιγμές δεν την έβλεπα καθόλου. Ήταν κάτι τραγικό και αυτό με ενόχλησε πιο πολύ από τον κορονοϊό.»

Κλονίστηκε ο οργανισμός σας από τον θάνατο της μητέρας σας;

«Έβγαλα πολλά ψυχοσωματικά. Κάποια στιγμή, πριν μπω στη «Φάρμα», είχε γεμίσει σπυριά το κεφάλι μου από πίσω. Είχα μια τρομακτική φαγούρα, πήρα διάφορα φάρμακα και αντί να υποχωρήσει αυξανόταν. Άρχισε να μουδιάζει το αριστερό μου πόδι, πήρα κιλά λόγω του κορονοϊού. Μπήκα στη «Φάρμα» 97 κιλά, ενώ πάντα ήμουν 85. Επίσης τα μαλλιά μου είχαν αραιώσει, έπεσαν από την στεναχώρια. Δεν το ήξερα όμως, γιατί δεν έβλεπα πίσω και το διαπίστωσα στα βίντεο της «Φάρμας». Στη «Φάρμα» ήμουν πιο αληθινός από ό,τι έχω υπάρξει, ακόμη και στο σπίτι μου. Συνήθως όσοι μπαίνουν στα ριάλιτι, προσέχουν πολύ την εικόνα τους, εγώ πριν μπω, πιθανόν να την πρόσεχα περισσότερο.»

Ζοριστήκατε οικονομικά την περίοδο της πανδημίας;

«Ήταν εξαιρετικά δύσκολο, ακόμη και αν ακούγεται οξύμωρο! Μπορεί από τις δημοσιεύσεις μου στο Instagram να φαίνεται ότι κάνω διακοπές ενός πλούσιου ανθρώπου και ο κόσμος να με βλέπει με σαμπάνιες σε ακριβά ξενοδοχεία, ασχέτως αν αυτά μπορεί να είναι φιλοξενία. Όχι λόγω αναγνωρισιμότητας, αλλά λόγω των φίλων που έχω. Πριν μπω στη «Φάρμα», πραγματικά ζούσα με τα 534 ευρώ που έδωσε το κράτος για κάποιους μήνες.»

Πώς προσαρμόσατε τη ζωή σας σε ένα τόσο μικρό ποσό;

«Αυτό δεν με ενόχλησε τόσο πολύ, γιατί κατά κάποιο τρόπο έχω βρεθεί πολλές φορές στη ζωή μου να μην έχω χρήματα, μιας και είμαι ηθοποιός. Κάποιες φορές πήγαιναν καλά οι δουλειές και είχα λεφτά και άλλες χρώσταγα. Το να μην έχω τη δημιουργική μου δουλειά, δηλαδή το θέατρο, μου κόστισε, παρόλο που το αναπλήρωνα με τη σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα».

Πηγή ΕΓΩ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved