Μαρινέλλα: Δείτε την κόρη της Τζωρτζίνα μετά από καιρό και τον εγγονό της για πρώτη φορά!
Showbiz

Μαρινέλλα: Δείτε την κόρη της Τζωρτζίνα μετά από καιρό και τον εγγονό της για πρώτη φορά!

H Μαρινέλλα από τότε που δημιούργησε οικογένεια, κατάφερε να κρατήσει τα αγαπημένα της πρόσωπα όσο γινόταν πιο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. 

Άλλωστε, η μοναχοκόρη της Τζωρτζίνα, ήταν πάντα χαμηλών τόνων άνθρωπος και ουδέποτε θέλησε να απασχολήσει τα φώτα της δημοσιότητας με οποιονδήποτε τρόπο.

Στεκόταν και στέκεται στο πλευρό της μεγάλης κυρίας του ελληνικού τραγουδιού σιωπηλά, στηρίζοντας τη μητέρα της με κάθε τρόπο.

Είναι από τα πιο αγαπημένα της πρόσωπα, μαζί με τα δύο εγγόνια της για τα οποία η Μαρινέλλα είναι... τρελή και παλαβή!

Όχι μόνο για τον 18χρονο εγγονό της Δημήτρη αλλά και για την εγγονή της Μελίνα που σήμερα είναι 13 ετών. Μάλιστα όπως έχει δηλώσει η Μαρινέλλα στο παρελθόν, η μικρή έχει καλλιτεχνική φλέβα: «Γεννημένη ηθοποιός. Με την κόρη μου το γλίτωσα, έγινε σκηνοθέτις. Με την εγγονή το βλέπω να ’ρχεται…» είχε πει.

Τα δύο παιδιά είναι καρπός του έρωτα της Τζωρτζίνας με τον σύζυγό της Τίμο Δασκαλόπουλο. Ένα ζευγάρι που κατάφεραν, παρά τη δημοσιότητα της Μαρινέλλας και την τεράστια καριέρα της, να κρατήσουν χαμηλούς τόνους και να παραμείνουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Μόλις πριν από λίγες μέρες, το ζευγάρι μαζί με τον γιο του Δημήτρη βρέθηκαν στις πρώτες θέσεις των καθισμάτων του Ηρωδείου όπου η Μαρινέλλα έδωσε συναυλία μαζί με τον Μάριο Φραγκούλη.

Και για ακόμα μία φορά φρόντισαν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους. Δείτε την κόρη της Μαρινέλλας μαζί με τον σύζυγό της και τον γιο τους στις πρώτες θέσεις των καθισμάτων στο Ηρώδειο...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved