Κώστας Σόμμερ-Βαλεντίνη Παπαδάκη: Επέλεξαν το όνομα που θα δώσουν στον γιο τους! Οι πρώτες δηλώσεις!
Showbiz

Κώστας Σόμμερ-Βαλεντίνη Παπαδάκη: Επέλεξαν το όνομα που θα δώσουν στον γιο τους! Οι πρώτες δηλώσεις!

Έχουν περάσει μόλις λίγες ημέρες από τη στιγμή που ο Κώστας Σόμμερ κράτησε στην αγκαλιά του το πρώτο του παιδί, τον γιο του, καρπό του έρωτά του με την όμορφη Βαλεντίνη Παπαδάκη

Και φυσικά τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα και πολύ έντονα. Ευτυχία αλλά και συγκίνηση για ένα τόσο δα μικρό πλασματάκι που ήρθε στη ζωή για να αλλάξει ριζικά τα πάντα.

Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής πλέει σε πελάγη ευτυχίας και είναι ακόμα μεθυσμένος από την ευτυχία που ένιωσε όταν πρωτοαντίκρισε τον γιο του.

«Νιώθω υπέροχα. Όταν φτάσεις σε αυτό το σημείο, να δημιουργείς τη δική σου οικογένεια και είσαι γεμάτος γνώσεις και εμπειρίες, μπορείς να κάνεις το βήμα αυτό με μεγάλη χαρά. Ο γιος μας ήρθε στη ζωή για να μας δώσει τη μεγαλύτερη ευτυχία!» ήταν τα πρώτα λόγια του Κώστα Σόμμερ μετά τον ερχομό του μωρού του.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε στη Real, με τη σύζυγό του έχουν ήδη αποφασίσει το όνομα που θα δώσουν στον μικρό τους: «Θα τον ονομάσουμε Ιάσωνα. Είναι ένα όνομα που δεν το έχει κανείς στην οικογένεια, το επιλέξαμε με τη Βαλεντίνη επειδή μας αρέσει πολύ».

Να θυμίσουμε ότι το ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο στις 25 Αυγούστου, μόλις λίγες μέρες πριν τον ερχομό του μωρού τους στον κόσμο...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved