Χατζίδου - Παύλου: Το ξέφρενο γλέντι στο γαμήλιο πάρτι και οι συγκινητικές στιγμές!
Showbiz

Χατζίδου - Παύλου: Το ξέφρενο γλέντι στο γαμήλιο πάρτι και οι συγκινητικές στιγμές!

Πιο ευτυχισμένη και πιο όμορφη από ποτέ έδειχνε χθες (4/9) η Ελένη Χατζίδου στον γάμο της με τον Ετεοκλή Παύλου και αργότερα στη βάφτιση της μικρής τους κόρης. 

Το ζευγάρι είχε δώσει το πιο όμορφο ραντεβού της ζωής του για να παντρευτεί και με θρησκευτικό γάμο μετά τον πολιτικό γάμο που είχε κάνει τον Ιούνιο του 2019, λίγο πριν έρθει η κόρη του στον κόσμο.

Χθες τα δύο Μυστήρια έγιναν στο παρεκκλήσι του Αγίου Νικολάου εντός του κτήματος «Πολυχώρος Ονείρων».

Αξίζει να σημειωθεί πως οι δυο τους, είχαν ετοιμάσει γι' αυτή την ξεχωριστή μέρα ένα τραγούδι που το τραγούδησαν μαζί!

Ο τίτλος του κομματιού είναι "Η δική μας πρεμιέρα" σε μουσική και στίχους Κυριάκου Γαληνού και κυκλοφορεί (5/9), δηλαδή την επόμενη του γάμου, από το επίσημο κανάλι της Spicy στο YouTube και σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα. Μάλιστα, αυτό το τραγούδι επέλεξε το ζευγάρι για να εμφανιστεί μαζί με την κόρη του στον χώρο της γαμήλιας δεξίωσης όπου το περίμεναν όλοι οι καλεσμένοι.

Το gossip-tv.gr είχε εξασφαλίσει το προσκλητήριο του γάμου και της βάφτισης και είναι απλά υπέροχο και σίγουρα όταν το διαβάσετε θα χαμογελάσετε! Δείτε το παρακάτω:

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο πως λόγω κορονοϊού το ζευγάρι είχε αναγκαστεί πέρυσι να αναβάλλει τον θρησκευτικό γάμο καθώς ήθελαν να έχουν κοντά τους τα αγαπημένα τους πρόσωπα και λόγω των δεδομένων αυτό ήταν αδύνατον να συμβεί. Έτσι λοιπόν, χθες έγιναν όλα όπως τα είχαν ονειρευτεί καθώς είχαν και αρκετό χρόνο να τα οργανώσουν όπως τα ήθελαν και όπως έπρεπε...

Η νύφη για την περίσταση είχε επιλέξει ένα υπέροχο μακρύ και πλούσιο νυφικό από τον οίκο Καραβερβέρη που είχε συνδυάσει με μακρύ πέπλο. Ήταν στράπλες και με δαντέλα και παρά το γεγονός ότι είναι αρκετά φαρδύ, τής πήγαινε πολύ. Απαστράπτουσα, οδηγήθηκε από τον πατέρα της στον γαμπρό ο οποίος έφτασε στον χώρο κρατώντας στην αγκαλιά τους τη μικρή τους η οποία θα πάρει δύο ονόματα: Μελίνα-Δήμητρα.

Αμέσως μετά ακολούθησε το γαμήλιο πάρτι όπου οι καλεσμένοι αλλά και οι νεόνυμφοι του έδωσε και κατάλαβε σε χορό, κέφι και τραγούδι. Μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές της βραδιάς ήταν όταν πατέρας της νύφης σηκώθηκε και χόρεψε ένα βαρύ ζεϊμπέκικο αλλά και όταν ο Ετεοκλής Παύλου χόρεψε με τη συγκινημένη μητέρα το ένα μπλουζ, φανερά συγκινημένος αλλά και ευτυχισμένος συγχρόνως.

Δείτε παρακάτω βίντεο με τις πιο όμορφες στιγμές της βραδιάς:

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από τον γάμο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved