Ζαχαράτος: Η μεγάλη επιτυχία στο θέατρο Άλσος, η συνεργασία με την Δημητρίου και το κίνημα #metoo
Showbiz

Ζαχαράτος: Η μεγάλη επιτυχία στο θέατρο Άλσος, η συνεργασία με την Δημητρίου και το κίνημα #metoo

Ο μοναδικός και χαρισματικός performer Τάκης Ζαχαράτος  φιλοξενήθηκε το πρωί της Τετάρτης (8-09) στην εκπομπή Το Πρωινό.

Ο Τάκης Ζαχαράτος μίλησε για την μεγάλη επιτυχία που σημειώνει η παράσταση του «Πάμε γι’ άλλα … ολοταχώς» στο θέατρο Άλσος, την υπέροχη συνεργασία του με την Άντζελα Δημητρίου, αναφέρθηκε στο κίνημα #metoo ενώ αποκαλύφθηκε πως είναι σε συζητήσεις για την επιτροπή του Ελλάδα έχεις ταλέντο.

«Είμαι πολύ τυχερός και ευγνώμων για αυτό που ζήσαμε στο Άλσος και ζούμε και να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Ηλία Μαροσούλη και τον Άγγελο Κοταρίδη, τους παραγωγούς μας και στην Άντζελα Δημητρίου που θα είμαστε μαζί μέχρι και τις 18 του μήνα. Θέλω να πω ευχαριστώ και στον κόσμο. Είναι μια παράσταση εξαιρετική», είπε και συνέχισε:

«Η Άντζελα Δημητρίου είναι κυρία. Είναι ένα ευαίσθητο τρυφερό πλάσμα με μια τεράστια καριέρα. Είναι πολύ συγκινητικό να βλέπεις μια κυρία που έχει τόσα χρόνια στο χώρο με τόσες επιτυχίες να έχει την όρεξη της πρωτοεμφανιζόμενης. Έχω συναντήσει πολλές τραγουδίστριες που βαριούνται να πάνε από εδώ απέναντι. Η Άντζελα είναι αθλήτρια».

Για το Ελλάδα έχεις ταλέντο είπε: «Έχει γίνει μία πρόταση. Δεν το ξέρω αν θα είμαι 100%. Θέλω να δω αν θα προλαβαίνω χρονικά. Εγώ δίνω σημασία στην παρέα. Θέλω να δω ποια είναι η χημεία. Πιστεύω ότι είμαστε ωραία επιτροπή. Απλά έχω να τους δω εκατό χρόνια. Η Ζέτα είναι ένα πολύ λαμπερό και ταλαντούχο πλάσμα. Δεν μπορώ να υποκριθώ ότι περνάω καλά».

Για το #Μetoo: «Δεν εκτιμώ έναν άνθρωπο που είναι παλιάνθρωπος παρόλο το ταλέντο. Είχα πει πολύ καιρό πριν πως το πολύ χειροκρότημα και το πολύ μπράβο σε κάποιους καλλιτέχνες κάνει πολύ κακό».

Δες όλα όσα είπε στο Πρωινό στο βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved