Εβελίνα Νικόλιζα: Μετά την απώλεια κιλών, δες την με μαγιό! (Photos)
Showbiz

Εβελίνα Νικόλιζα: Μετά την απώλεια κιλών, δες την με μαγιό! (Photos)

Η Εβελίνα Νικόλιζα έχει χάσει πολλά κιλά και η αλλαγή στο σώμα της είναι θεαματική!

Η Εβελίνα Νικόλιζα μετά την απώλεια των κιλών, έχει δημοσιεύσει απίθανες φωτογραφίες της με υπέροχα ρούχα αλλά και μία μοναδική φώτο με ολόσωμο μαγιό!

Η Εβελίνα Νικόλιζα, η οποία και φέτος βρίσκεται στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού και στην εκπομπή, Καλύτερα δε γίνεται στον Alpha, πολλές φορές έχει μιλήσει για τη μάχη με τα κιλά της και όλα όσα έχει στερηθεί. Μάλιστα, έχει αποκαλύψει πώς τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει να συμφιλιωθεί με την εικόνα της.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η ίδια η κόρη της Μπέσσυς Αργυράκη είχε αναφέρει ότι πήρε 35 κιλά και θα προσπαθούσε να τα χάσει: «Είμαστε εδώ σε ένα video με τίτλο “Πως ξαναπήρα 35 κιλά” και η αλήθεια για να το ξεκαθαρίσω εξ’ αρχής είναι ότι δεν πήρα 35 κιλά. Πήρα 45. Απλώς επειδή υπάρχει ένα video με τίτλο “Πως έχασα 35 κιλά” και υπήρχε πάντα ένα inside joke με τη διατροφολόγο μου ότι όταν τα ξαναπάρω θα κάνω ένα video για το πώς ξαναπήρα 35 κιλά, είμαι εδώ για να κάνω αυτό το video.

Να σας πω ότι δεν έχω θυρεοειδή, δεν έχω κάτι το οποίο με κάνει να παχαίνω, παχαίνω μόνη μου επειδή τρώω πάρα πολύ. Υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι έχουν προβλήματα υγείας και αυτά τους ωθούν στο να πάρουν κιλά και δεν είναι σωστό να λέμε σε κάποιον ότι πάχυνε.(…)

Είναι μια νοοτροπία καρφωμένη στον εγκέφαλό μου από μικρή ότι όταν είμαι πολύ κουρασμένη ή έχω κάνει κάτι δύσκολο ή έχω ανταπεξέλθει σε μια μέρα που ήταν θεόστραβη, μου αξίζει να φάω.(…) Σκεφτείτε πόσο λάθος είναι αυτό. Έχω πάρει πάρα πολλά κιλά “επιβράβευσης” Και έχω πάρει και πάρα πολλά κιλά γιατί θεωρούσα ότι θα ξεκινήσω δίαιτα».

Η Εβελίνα είναι σε διατροφή και έχει χάσει πολλά κιλά και δείτε και εσείς την αλλαγή στην εμφάνισή της αλλά και τη μοναδική φωτογραφία της με μαγιό στην παρακάτω gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved