Mega Καλημέρα: Σταμάτης Γονίδης: Η εννιά μηνών κόρη του και η αποκάλυψη για τη βάφτισή της
Showbiz

Mega Καλημέρα: Σταμάτης Γονίδης: Η εννιά μηνών κόρη του και η αποκάλυψη για τη βάφτισή της

Ο Σταμάτης Γονίδης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, MEGA Καλημέρα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εννιά μηνών κόρη του, τη βάφτισή της αλλά και στη σύζυγό του, Κατερίνα Κουργιουξίδου.

Αρχικά είπε: «Έχουμε συχνούς ελέγχους στα μαγαζιά με τον κορονοϊό, και με παραξενεύει που ένα θέμα υγείας μπορεί να σου στερήσει όλα τα όμορφα»!

Και πρόσθεσε ο τραγουδιστής: «Όλα τα είχα στο μυαλό μου, μέχρι και να μην μπορώ να τραγουδήσω λόγω της φωνής μου. Δεν είμαι απερίσκεπτος, πάντα είχα στο νου μου να έχω οικονομίες στην άκρη»!

Όσον αφορά την πίστη του στο Θεό, τόνισε: «Αν δεν είχα δει πράγματα και θαύματα δε θα ήμουν ορθόδοξος όσο είμαι. Γιατί να μη γίνει μια λιτανεία και γιατί οι εκκλησίες να γίνουν εμβολιαστικά κέντρα; Δεν είναι σωστό αυτό. Η πίστη κινεί βουνά. Έχω δει φουρτούνα να γίνεται γαλήνη μέσα σε πέντε λεπτά, μέσα από πίστη. Ενώ είχε νοτιά, και το κύμα έπεφτε στα βράχια, έγινε λίμνη».

Για το τραγούδι «Γυναίκα είναι η ζωή», ανέφερε: «Εξυμνώ τη γυναίκα και λέω την αλήθεια», ενώ αναφερόμενος στη σύζυγό του, είπε ότι «Με τη γυναίκα μου έχουμε να ανταλλάξουμε άσχημες κουβέντες πάνω από δέκα χρόνια. Είναι όλα κατανοητά, διαβάζει ο ένας τον άλλο. Αισθάνομαι πολύ πιο νέος από τη γυναίκα μου. Η ψυχή μου δε θα μεγαλώσει ποτέ. Αγαπώ την κάθε ρυτίδα μου και δε χαλιέμαι να πω ότι μεγαλώνω».

Ο Σταμάτης Γονίδης είπε στην εκπομπή του Mega Καλημέρα: «Το μωράκι μας είναι εννιά μηνών. Έχω άλλα δύο κορίτσια και έχω και εγγόνια. Δεν τα μεγάλωσα, αλλά ήμουν εκεί. Αλλά το κλάμα που σε ξυπνάει, δεν το έχω ζήσει. Είναι μια εμπειρία ασύλληπτη. Θα βαφτίσουμε το μωρό Μαρία Ελένη. Όσοι τη βλέπουν λένε ότι μου μοιάζει πολύ. Τις επόμενες ημέρες θα γίνει η βάφτιση…»!

Και κατέληξε λέγοντας: «Έβγαλα ένα κόκκινο κρασί πριν 18 χρόνια και είχαν φύγει 10.000 μπουκάλια. Τώρα έβγαλα ένα κρασί λευκό», είπε, ενώ σε ό,τι αφορά στον τομέα του τραγουδιού ανακοίνωσε ότι «Βγάζω ένα νέο ζεϊμπέκικο που μιλάει για το πώς θα ήθελα να ζω. Λιτά και ελεύθερα».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή, Mega καλημέρα με την Ελεονώρα Μελέτη και όσα είπε ο τραγουδιστής λίγο πριν την βάφτιση της κόρης του!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved