«Γνώριζα για τον χωρισμό. Μου είχε πει η Δέσποινα Βανδή ότι θα γίνει ανακοίνωση, ήταν πολύ δύσκολο»
Showbiz

«Γνώριζα για τον χωρισμό. Μου είχε πει η Δέσποινα Βανδή ότι θα γίνει ανακοίνωση, ήταν πολύ δύσκολο»

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου ο οποίος συνεργάζεται με την Δέσποινα Βανδή αποκάλυψε στην κάμερα ότι του είχε αναφέρει η τραγουδίστρια για τον χωρισμό της από τον Ντέμη Νικολαΐδη .

Συγκεκριμένα ανέφερε ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου στην κάμερα της εκπομπής, Happy Day: «Θα συνεχίσουμε τις εμφανίσεις μας με την Δέσποινα Βανδή έως τα τέλη του Δεκέμβρη»!

Και πρόσθεσε στην κάμερα του Alpha: «Πάντα είμαστε δίπλα στους φίλους μας σε κάποιες δύσκολες στιγμές τους. Εγώ, τουλάχιστον, έτσι το κάνω πάντα, αθόρυβα και διακριτικά. Ο καλύτερος σύμβουλός μας είναι ο εαυτός μας και το ένστικτό μας και νομίζω ότι αυτό κάνει η Δέσποινα Βανδή τώρα και το χαίρομαι πολύ.»!

Και πρόσθεσε: «Μου είχε πει ότι θα γίνει η ανακοίνωση, ήταν πολύ δύσκολο. Ξέρετε, η Δέσποινα είναι ένας πάρα πολύ δυνατός άνθρωπος και αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά τα πράγματα κι έτσι της έχεις εμπιστοσύνη ότι θα κάνει το σωστό. Ήμασταν όλοι οι φίλοι της, ο στενός κύκλος, από κοντά αλλά και μακριά, παρακολουθούσαμε διακριτικά αν χρειαστεί κάτι. Νομίζω είναι πολύ δυνατή και δεν χρειάζεται κάτι άλλο, χρειάζεται μόνο αγάπη.»!

Και κατέληξε λέγοντας: «Ένας χωρισμός, ειδικά μετά από τόσα χρόνια και με τόσο σοβαρή σχέση γάμου και παιδιών κλπ, πάντα αφήνει και στεναχώρια και θλίψη, αλλά είναι πολύ δυνατή».

Δείτε όλα όσα είπε ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου για τον χωρισμό της Δέσποινας Βανδή από τον Ντέμη Νικολαΐδη!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved