Νέλλη Γκίνη: Η σημαντικότερη στιγμή της καριέρας της και το σχόλιο για τις «Άγριες Μέλισσες»!
Showbiz

Νέλλη Γκίνη: Η σημαντικότερη στιγμή της καριέρας της και το σχόλιο για τις «Άγριες Μέλισσες»!

Η υπερταλαντούχα Νέλλη Γκίνη αναπολεί τη χρυσή εποχή της τηλεόρασης και μιλάει για τις σημαντικές στιγμές της καριέρας της.

Φιλική, επικοινωνιακή, με εξομολογητική διάθεση. Η πρωταγωνίστρια που έχουμε αγαπήσει μέσα από δεκάδες ρόλους στο θεατρικό σανίδι, στην τηλεόραση αλλά και στον κινηματογράφο, με αφορμή την παράσταση που πρωταγωνιστεί «Κάντω Τζαβέλλα» μιλάει για τις σημαντικές στιγμές της καριέρας της.

Σε τι φάση σας πετυχαίνω αυτόν τον καιρό;

Πριν λίγες μέρες επέστρεψα από διακοπές. Κάναμε μια μικρή ανάπαυλα από τις παραστάσεις μας λόγω Αυγούστου. Είχα πάει στην Κέρκυρα από όπου και κατάγομαι και πέρασα πραγματικά ξέγνοιαστα μετά από όλα αυτά τα θλιβερά γεγονότα που συμβαίνουν στην ζωή όλων μας. Ήταν μια ανάσα για μένα μαζί με την οικογένειά μου. Ωστόσο τώρα είμαι χαρούμενη που συνεχίζουμε τι παραστάσεις με το έργο «Κάντω Τζαβέλλα».

Μιλήστε μου για τον ρόλο σας σε αυτήν την εξαιρετική παράσταση που πρωταγωνιστείτε.

Κάνω την θεία της Κάντως Τζαβέλλα. Μια χαροκαμένη μάνα που της έχουν σκοτώσει το παιδί της οι Τούρκοι. Αυτή η γυναίκα καλείται να πει στην αδερφή της ότι ο Αγάς θέλει την κόρη της να πάρει με το σαράι του. Είναι ένας δραματικός ρόλος που μου αρέσει πολύ.

Πώς νιώσατε που ανεβήκατε και πάλι στο σανίδι μετά από καιρό αποχής λόγω κορονοϊού;

Υπέροχα. Πάντα όταν ανεβαίνω πάνω στη σκηνή, νιώθω μοναδικά· Auto το συναίσθημα που δεν μπορώ να εξηγήσω με λόγια, μου συμβαίνει από τα παιδικά μου χρόνια που παίζω στο θέατρο. Θέλω να αναφέρω ότι ο κλάδος μας έχει πολύ σοβαρό πρόβλημα λόγω του κορονοϊου. Υπάρχουν πάρα πολλοί συνάδελφοι που έχουν να εργαστούν δυο χρόνια και παραπάνω. Οι επιχειρηματίες φοβούνται, να επενδύσουν στο θέατρο, επειδή τρέμουν μια νέα καραντίνα. Είναι όλοι προβληματισμένοι. Το μόνο καλό είναι ότι έχει ξεκινήσει η μυθοπλασία και πάλι στην ελληνική τηλεόραση κι απ’ ό,τι βλέπω θα έχουμε καλές σειρές την χρονιά που ξεκινάει και σταματάνε πια τα τούρκικα, που είχαν γίνει μόδα για ένα μεγάλο διάστημα.

Ωστόσο βλέπουμε ακόμη να προβάλλονται πολλά ριάλιτι, εσείς τα παρακολουθείτε;

Είναι θλιβερά αυτά τα προγράμματα. Απορώ) πως ο κόσμος τους δίνει ακροαματικότητα. Δυστυχούς το κοινό είναι τόσο κουρασμένο και χαμένο στα προβλήματα του, που ό,τι βλακεία του σερβίρουν, πατάει ένα κουμπί καιj το παρακολουθεί, προσπαθώντας να ξεχαστεί και να γελάσει λίγο. Εγώ δεν μπορώ να τα παρακολουθήσω καθόλου.

Σας έχει γίνει κάποια τηλεοπτική πρόταση;

Αυτή τη στιγμή δεν μου έχει γίνει κάποια πρόταση. Η τελευταία φορά που έκανα τηλεόραση ήταν πριν πέντε χρόνια περίπου στη σειρά «Κάτω Παρτάλι». Κάτι που μου πρότειναν, αλλά δεν με ενδιέφερε καθόλου. Θέλω να κάνω δουλειές ξεχωριστές, όπως αυτές που έχω κάνει και είμαι περήφανη. Δεν με ενδιαφέρει να είμαι με το ζόρι στην τηλεόραση.

Τα τελευταία δυο χρόνια οι «Άγριες Μέλισσες» σημειώνουν τεράστια επιτυχία. Εσείς θα θέλατε να πάρετε μέρος σε αυτήν τη σειρά;

Είναι μια πάρα πολύ αξιόλογη σειρά και πιστεύω ότι ο κάθε ηθοποιός θα ήθελε να συμμετέχει. Φυσικά και θα ήθελα να παίξω σε αυτό το σίριαλ με πολύ μεγάλη μου χαρά. Δεν μου έχει γίνει κάποια πρόταση, αλλά θα το ήθελα βεβαίως.

«Τι τριάντα, τι σαράντα, τι πενήντα!» με τον αξέχαστο Λάμπρο Κωνσταντάρα κι εσείς στον ρόλο της Δόμνας, που έκανε μεγάλη επιτυχία! Στην τηλεόραση με τη «Γειτονιά», όπου ξεκινήσατε για ένα - δυο επεισόδια και βρεθήκατε σε μια συνεχή επιτυχία πέντε ετών... Τι νοσταλγείτε από τη χρυσή εποχή του ελληνικόύ κινηματογράφου, όπου και ξεχωρίσατε;

Τα πάντα. Το κοριτσάκι που βρέθηκε να μεγαλώνει στο πλάι όλων αυτών των κολοσσών, αρχίζοντας από μικρά ρολάκια και καταλήγοντας πρωταγωνίστρια στο πλάι τους. Μέχρι και αυτή τη στιγμή που μιλάμε ο κόσμος μου μιλάει γι' αυτόν τον ρόλο και με αποκαλούν «Δόμνα». ήταν ένα μικρό ρολάκι, αφού μόλις είχα ξεκινήσει την καρίερα μου αλλά με αλλά για κάποιο λόγο που δεν μπορώ να εξηγήσω με στιγμάτισε. Ήταν από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής μου, που ήμουν δίπλα σε αυτούς τους κολοσσούς του θεάτρου και του κινηματογράφου. Δέχτηκα πάρα πολλά πράγματα, που χρησιμοποίησα αργότερα στην πορεία της καρίερας μου.

Πηγή: χαι

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved