Μενεγάκη - Λάτσιος: Αυτή είναι η σχέση τους σήμερα και η αποκάλυψη ήρθε από εκεί που δεν περιμέναμε!
Showbiz

Μενεγάκη - Λάτσιος: Αυτή είναι η σχέση τους σήμερα και η αποκάλυψη ήρθε από εκεί που δεν περιμέναμε!

H Ελένη Μενεγάκη μετά από ένα χρόνο απουσίας επέστρεψε στην τηλεόραση μέσα από τη νέα της εκπομπή στο Mega.

Όπως ήταν φυσικό η παρουσιάστρια δέχτηκε πολλές ευχές, δώρα αλλά και λουλούδια.

Δημοσιεύματα ήθελαν τον πρώην σύζυγό της, Γιάννη Λάτσιο να είναι ένας από εκείνους που ευχήθηκαν στην Ελένη με ένα μπουκέτο λουλούδια.

Ποια είναι όμως η αλήθεια;

Η αποκάλυψη ήρθε μέσα από την εκπομπή Το Πρωινό και τον Γιώργο Λιάγκα με τον παρουσιαστή μάλιστα να αποκαλύπτει τον «αέρα» της εκπομπής ποιες είναι οι σχέσεις που έχει σήμερα το πρώην ζευγάρι.

«Μην το τερματίσουμε κιόλας. Δηλαδή δεν της έφερε και λουλούδια. Ο Λάτσιος είναι ένας από τους 2 - 3 καλύτερους μου φίλους, δεν έχω τηλεοπτική σχέση είναι προσωπική η σχέση, βγαίνουμε 1 - 2 φορές την εβδομάδα μαζί, πηγαίνουμε διακοπές και το καλοκαίρι συναντήθηκα και με την Μενεγάκη στο Μεγανήσι και κάτσαμε και πολύ ώρα μαζί. Ήταν μαζί με τα τρία από τα τέσσερα παιδιά της, τα κορίτσια και τον άντρα της, τον Ματέο. Έχουν άριστη σχέση με τον Λάτσιο.

Γιατί όταν τελείωσε αυτό που κάναμε με την Μενεγάκη, μιλήσαμε έτσι πολύ ωραία, ήπιαμε και κρασί, με πήρε ο Λάτσιος και μου είπε: “Βρεθήκατε με την πρώην γυναίκα μου και τα είπατε;” Αρα έχουν καθημερινή επικοινωνία επειδή έχουν και παιδιά αλλά πέρα των παιδιών, έχουν πάρα πολύ καλή σχέση, μιλούν για τα επαγγελματικά τους. Δε νομίζω να της έφερε και λουλούδια. Λουλούδια από τον Ματέο…», είπε ο Γιώργος Λιάγκας

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved