Σίσσυ Χρηστίδου: Τα νεότερα για την κατάσταση υγείας της μητέρας της και το μήνυμα της Ναταλίας
Showbiz

Σίσσυ Χρηστίδου: Τα νεότερα για την κατάσταση υγείας της μητέρας της και το μήνυμα της Ναταλίας

Στην κάμερα της εκπομπής Καλύτερά δε γίνεται, μίλησε το μεσημέρι της Κυριακής (19-09) η Σίσσυ Χρηστίδου.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην τηλεοπτική της επιστροφή μέσα από τη νέα της εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» στο Mega, στον ανταγωνισμό και πόσο την αγχώνει ενώ δεν παρέλειψε να κάνει αναφορά στην κατάσταση υγείας της μητέρας της.

«Ακόμη δεν έχουμε προχωρήσει στη μεταμόσχευση, περιμένουμε. Είμαστε αισιόδοξοι. Τώρα βγήκε από το νοσοκομείο. Η μαμά μετά από τρεις μήνες είναι στο σπίτι και αυτό έχει δώσει και στην ίδια πολύ μεγάλη δύναμη και χαρά», είπε.

Αμέσως μετά την προβολή του βίντεο η Ναταλία Γερμανού έστειλε το δικό της μήνυμα.

Δες το σχετικό απόσπασμα

Όσο για τον λόγο που μίλησε για αυτή την περιπέτεια μετά το τέλος της εκπομπής της, πριν μερικούς μήνες; Η ίδια απάντησε σχετικά στο περιοδικό ΟΚ!

«Περάσαμε πολύ δύσκολα. Μίλησα δημόσια αφού τελείωσε η εκπομπή γιατί δεν ήθελα να γίνει το επίκεντρο. Φυσικά και ένιωσα πολλές φορές να λυγίζω, όχι όμως στον τηλεοπτικό αέρα. Προσπάθησα ως επαγγελματίας να ανταπεξέλθω όσο καλύτερα μπορούσα. Περάσαμε πάρα πολλά, δεν ήταν μόνο η ασθένεια της μητέρας μου, αλλά είχαμε και άλλες ατυχίες. Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά είχαν νοσήσει και οι δύο μου γονείς με κορονοϊό, νοσηλεύονταν σε διαφορετικά νοσοκομεία. Δεν μπορούσαμε να τους δούμε από κοντά, τους χαιρετούσαμε από τα παράθυρα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved