Μαριάννα  Τουμασάτου: «Δεν συμπαθώ τα ριάλιτι. Δεν θέλω να βλέπω την προσωπική ζωή του καθενός»
Showbiz

Μαριάννα Τουμασάτου: «Δεν συμπαθώ τα ριάλιτι. Δεν θέλω να βλέπω την προσωπική ζωή του καθενός»

Η Μαριάννα Τουμασάτου λατρεύει τη μυθοπλασία και δεν συμπαθεί τα ριάλιτι.

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για τη νέα καθημερινή σειρά του ΣΚΑΪ «Μόλις χθες» στην οποία πρωταγωνιστεί, για τον ρόλο της, αλλά και για τον λόγο που απέρριψε την πρόταση να συμμετάσχει στο «DWTS».

Τι σας έκανε να πείτε το «ναι» ξανά σε καθημερινό σίριαλ;

Τα τελευταία χρόνια κάνω μόνο καθημερινές σειρές, οπότε δεν μου ήταν δύσκολο να πω το «ναι». Από το 1999 κάνω καθημερινά σίριαλ, μόνο μία φορά έκανα εβδομαδιαίο. Είτε έκανα καθημερινό είτε εβδομαδιαίο έχω συνηθίσει στα καθημερινά γυρίσματα. Οσο περνούν τα χρόνια μόνο οι ρυθμοί του καθημερινού είναι δυσκολότεροι, τίποτα άλλο δεν αλλάζει!

«Μόλις χθες». Τι θα δούμε σε αυτή τη σειρά;

Ο Μιχάλης, ο γιος μου, κατηγορείται και βρίσκεται φυλακισμένος για ένα έγκλημα που δεν έκανε. 10 χρόνια μετά, αποφυλακίζεται και θέλει να αποδοθεί δικαιοσύνη για όσα έχασε. Είναι αποφασισμένος να καθαρίσει το όνομά του και να αποδείξει την αθωότητα του. Εγώ υποδύομαι τη μητέρα του και, φυσικά, αλλάζουν όλα στη ζωή μου καθώς αλλάζουν και στου παιδιού μου.

Πώς θα εξελιχθεί ο ρόλο σας ως Μαρίνα Γαζή;

Είμαστε ακόμη στην αρχή, εγώ για αυτή την ηρωίδα έχω να πω ότι το κυρίαρχο στοιχείο στη ζωή της είναι οι δυο γιοι της. Εχει μυστικά από το παρελθόν, κυρίως που αφορούν έναν έρωτα. Είναι μία γυναίκα που προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της, παρά τα όσα γίνονται.

Η απογευματινή ζώνη σας δημιουργεί μεγαλύτερο άγχος;

Στη δική μας περίπτωση θα πω ότι ο ΣΚΑΪ δεν είναι ένα κανάλι με ιδιαίτερο παρελθόν στη μυθοπλασία. Είναι μία ζώνη σίγουρα απαιτητική, απέναντι σε δελτία ειδήσεων και σε άλλα καθημερινά, όπως αυτό του ΜΕGΑ. Οταν ένας άνθρωπος έχει μάθει να βλέπει σε δύο κανάλια, για παράδειγμα, σειρά, θα είναι δύσκολο στην ώρα εκείνη να τον πείσεις να δει εσένα, θέλει κόπο και χρόνο. Εμείς κάναμε τον κόπο μας και αναμένουμε τους καρπούς με το πέρασμα ίου χρόνου.

Σε αυτό το καθημερινό του ΜΕGA «Το αύριο μας ανήκει» παίζει και ο σύζυγός σας, Αλέξανδρος Σταύρου. Το έχετε παρακολουθήσει;

Φυσικά και το έχω δει, είναι ένα σίριαλ που παίζει ο άντρας μου και καλοί φίλοι. Νομίζω πηγαίνει καλά, θα έχει ανοδική πορεία και είναι μία ενδιαφέρουσα ιστορία, θα είμαστε και απέναντι.

Η φετινή σεζόν ανήκει στη μυθοπλασία… Όλες οι σειρές πηγαίνουν καλά και εξαφανίζουν τα ριάλιτι.

Μακάρι να παραμείνει αυτό και να πάρουμε όλοι το μάθημα μας. Εγώ, πάντως, θα ήθελα περισσότερη μυθοπλασία. Μπορούμε και παραπάνω, το πιστεύω. Υπάρχουν κανάλια που κατεξοχήν είχαν μυθοπλασία και τώρα έβαλαν και ριάλιτι. Θα έπρεπε να παραμείνουν στη μυθοπλασία.

Δεν συμπαθείτε τα ριάλιτι, σωστά;

Όχι, δεν τα συμπαθώ. Είναι η γνώμη μου, βέβαια. Προτιμώ μυθοπλασία, ακόμη και πιο καλωδιακά και στο Netflix θέλω να βλέπω ιστορίες, δεν θέλω να βλέπω την προσωπική ζωή του καθενός ούτε πώς αντιδρά κάποιος όταν του παίρνουν την καρύδα!

Χαίρεστε που βλέπουμε κυρίως ελληνικές σειρές και όχι διασκευές σεναρίων από το εξωτερικό;

Είμαστε παραμυθάδες σαν λαός, μας αρέσουν τα παραμύθια, οπότε δεν θα μπορούσαμε να μην είμαστε καλοί και στα σενάρια! Όμως πρέπει να εμπιστευόμαστε τους ανθρώπους μας, να τολμάμε, πρέπει να εμπιστευόμαστε τους ανθρώπους μας, να τολμάμε, πρέπει να αποβάλουμε το ασφαλές μονοπάτι να παίρνουμε σενάρια από το εξωτερικό.

Σας έχει γίνει πρόταση για σόου ή ριάλιτι;

Ναι, το πιο πρόσφατο είναι το «Dancing with the stars».

Δεν το σκεφτήκατε;

Καλέ, όχι, τι να σκεφτώ, αν θα γίνω… ρεζίλι; Αν θέλω γίνομαι και με άλλους τρόπους. Δεν το κατέχω το αντικείμενο.

Πηγή: TV Τύπος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved