Άκης Πετρετζίκης: Η πρώτη του ανάρτηση μετά τον γάμο του και τη βάφτιση του γιου του - Κούκλα η νύφη
Showbiz

Άκης Πετρετζίκης: Η πρώτη του ανάρτηση μετά τον γάμο του και τη βάφτιση του γιου του - Κούκλα η νύφη

Ο Άκης Πετρετζίκης και η Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου και ο κορυφαίος Έλληνας σεφ έκανε ήδη την πρώτη του ανάρτηση.

Ο ίδιος ανέβασε μια σειρά από βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, τόσο από τον γάμο του όσο και από την βάφτιση του γιου του που πήρε το όνομα Αχιλλέας.

Πρώτο το gossip-tv.gr σας παρουσίασε, το απόγευμα της Δευτέρας (27/9) φωτογραφίες με τον στολισμό του κτήματος στον οποίο θα λάμβαναν χώρα τα δύο μυστήρια.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι στις 2 Ιουλίου, ο Άκης Πετρετζίκης όσο και αν περίμενε πως έρχονται αλλαγές με την άφιξη του γιου του, δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα ήταν τόσο μεγάλες που θα άλλαζαν όλη του τη ζωή.

Ο κορυφαίος σεφ ο οποίος απέκτησε έναν κούκλο γιο καρπό του έρωτά του από τη σύντροφό του Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ τον τελευταίο καιρό έχει αφοσιωθεί στον νέο του ρόλο, απολαμβάνοντας την κάθε στιγμή.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσα από τα social media, με τον γνωστό σεφ να “μαγεύεται” από τη μελαχρινή κοπέλα με τα όμορφα χαρακτηριστικά στο πρόσωπο. Η γνωριμία δεν άργησε να γίνει σχέση, η σχέση έρωτας και ο έρωτας να φέρει τoν πρώτο καρπό του έρωτά τους!

Δείτε τα βίντεο που ανέβασε ο Άκης Πετρετζίκης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved