Νικολαΐδης: «Ήταν τόσο άσχημη η συμπεριφορά του σκηνοθέτη που έκλαιγα στην αγκαλιά της γυναίκας μου»
Showbiz

Νικολαΐδης: «Ήταν τόσο άσχημη η συμπεριφορά του σκηνοθέτη που έκλαιγα στην αγκαλιά της γυναίκας μου»

Ο Σταύρος Νικολαΐδης μίλησε για σκηνοθέτη που έβριζε και απειλούσε ηθοποιούς ακόμα και την ώρα της παράστασης, ενώ παράλληλα εξομολογήθηκε πώς βίωσε τη σοβαρή περιπέτεια υγείας και τη «μάχη» τον με τον κορονοϊό.

Στην πιο ώριμη φάση της επαγγελματικής, αλλά και της προσωπικής του ζωής βρίσκεται αυτόν τον καιρό ο Σταύρος Νικολαΐδης, καθώς από τη μία η καριέρα του βρίσκεται σε ανοδική τροχιά και από την άλλη η η οικογενειακή του ευτυχία έχει ολοκληρωθεί με τον ερχομό του γιου του, που σήμερα είναι 4 ετών.

Ο γνωστός ηθοποιός, που σε λίγες μέρες θα πρωταγωνιστήσει ξανά στην κωμωδία «Δεν ακούω, δεν βλέπω, δεν μιλάω» του Γιώργου Θεοδοσιάδη στο θέατρο Αλμα, μίλησε για την παράσταση, την περιπέτεια του με τον κορονοϊό, αλλά και τη λεκτική κακοποίηση που υπέστη από σκηνοθέτη.

«Πέρασα τον κορονοϊό πολύ βαριά. Εμεινα 10 μέρες στο σπίτι με υψηλό πυρετό και μία εβδομάδα στο νοσοκομείο "Σωτηρία" με πνευμονία και χαμηλό οξυγόνο. Ενιωθα συνέχεια τον φόβο μην εισαχθώ σε ΜΕΘ.

Ημουν σαν αγρίμι σε κλουβί. Ξάπλωνα, ίδρωνα, δεν βολευόμουν, δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Ηταν πολύ περίεργο. Οι νοσοκόμες δεν μου έλεγαν και πολλά πράγματα. Κάποια στιγμή είχε μάθει όλο το νοσοκομείο για μένα και έρχονταν οι νοσοκόμες από όλες τις πτέρυγες να με δουν. Αλλά με περιποιήθηκαν καλά. Μου έδιναν δύο αντιβιώσεις και ενέσεις κορτιζόνης. Ημουν ψυχολογικά και σωματικά καταβεβλημένος. Κόλλησε και η γυναίκα και το παιδί μου, αλλά πιο ελαφριά», είπε για την πρόσφατη περιπέτεια του.

Οπως όλος ο καλλιτεχνικός κόσμος, έτσι κι αυτός περιμένει την έναρξη της νέας θεατρικής σεζόν, αγωνιώντας ωστόσο για την εξέλιξη της λόγω της πανδημίας. Για τον ρόλο του μουγκού που υποδύεται στην παράσταση αποκάλυψε ότι στην αρχή τον δυσκόλεψε. «Στην αρχή στις πρόβες ήταν πολύ περιοριστικό για μένα. Επρεπε να μάθω τι λέει ο ρόλος και μετά να το μεταφράσω σε κινήσεις. Σαν παντομίμα. Στη ζωή μου δεν έχω κάνει ποτέ τον μουγκό, λέω πάντα αυτό που σκέφτομαι και το έχω πληρώσει πολύ. Ίσως λίγο τα τελευταία χρόνια το κάνω διπλωματικά, εξ ανάγκης».

Το νέο τηλεοπτικό πεδίο και τη λαμπρή επαναφορά της μυθοπλασίας τα βλέπει με ελπίδα, και ο ίδιος, όπως αποκάλυψε, θα ήθελε στο εξής να ασχοληθεί με πιο δραματικούς ρόλους, «θέλω να κάνω περισσότερο δράμα, γιατί το έχω στερηθεί. Είναι απωθημένο πολλών χρόνων, θα ήθελα να μπω πιο βαθιά σε δραματικούς ρόλους. Με γοητεύει πολύ η δουλειά μου, γιατί δεν είναι ένα επάγγελμα που το έχω κληρονομήσει από τον πατέρα μου. Βγαίνει από μέσα μου. Είμαι σχεδόν τριάντα χρόνια στη δουλειά. Βέβαια, το ότι φαίνομαι πιο νέος από ό,τι είμαι συχνά με περιορίζει στους ρόλους. Γιατί ένας σκηνοθέτης δεν θα πάρει εμένα για νεαρό, ούτε όμως και για πενηντάρη».

Τον Σταύρο Νικολαΐδη πάντα τον πλήγωναν οι κακές συμπεριφορές στον χώρο εργασίας. «Είχε τύχει πριν από μερικά χρόνια να γυρίσω, από πρόβα και να είναι τόσο άσχημη η συμπεριφορά του σκηνοθέτη, που έκλαιγα στην αγκαλιά της γυναίκας μου. Ερχόταν πριν από την παράσταση και καθόταν πίσω στα παρασκήνια. Μας έβριζε αισχρά και μας απειλούσε ακόμα και την ώρα της παράστασης και εμείς βγαίναμε στη σκηνή τρέμοντας. Τότε δεν είχα αντιδράσει, γιατί είχα ανάγκη τη δουλειά, αλλά στο εξής δεν θα αφήσω να ξανασυμβεί Κάτι τέτοιο. Οποιος μου μιλήσει άσχημα θα τον βουτήξω από τον γιακά. Ξέρω πολλά ακόμα περιστατικά βίας που δεν έχουν βγει ακόμη στο φως», αποκάλυψε στη Secret.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved