Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων: Οι ξεκαρδιστικές ατάκες της Φίνος Φιλμ που δεν θα ξεχαστούν ποτέ!
Showbiz

Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων: Οι ξεκαρδιστικές ατάκες της Φίνος Φιλμ που δεν θα ξεχαστούν ποτέ!

Η Φίνος Φιλμ με τον δικό της ξεκαρδιστικό τρόπο στέλνει ευχές στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας.

Η Φίνος Φιλμ είναι ελληνική εταιρεία παραγωγής ταινιών που ιδρύθηκε το 1943. Οι ταινίες του είναι πολλές και αρκετά μεγάλα ονόματα ηθοποιών, όπως οι Αλίκη Βουγιουκλάκη, Δημήτρης Παπαμιχαήλ, Λάμπρος Κωνσταντάρας, Διονύσης Παπαγιαννόπουλος έχουν συνεργαστεί με μαζί της.

ήμερα είναι η Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης ηλικίας και η ελληνική εταιρεία παραγωγής ταινιών δημοσίευσε στα social media ένα βίντεο που εύχεται με τον δικό του μοναδικό τρόπο ευχές για ανθρώπους τρίτης ηλικίας.

Πρόκειται για αποσπάσματα από διάφορες ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου με ξεκαρδιστικές ατάκες που άφησαν εποχή και μας κάνουν πάντα να γελάμε.

Συγκεκριμένα η ανάρτηση ανέφερε: «Καλό μήνα φίλες και φίλοι! Σήμερα γιορτάζουν οι ηλικιωμένοι, που μέσα τους αισθάνονται ακόμα παιδιά και μας χαρίζουν γνώση, εμπειρίες και αγάπη. Όπως λέει και ο Κωνσταντάρας: «Οι άνθρωποι μπορούν να ζουν 150 χρόνια νέοι», για αυτό χρόνια πολλά και καλά!»

Η Φίνος Φιλμ είναι ελληνική εταιρεία παραγωγής ταινιών. Ιδρύθηκε το 1943 από τον Φιλοποίμενα Φίνο και λειτούργησε αδιάκοπα μέχρι το θάνατό του, το 1977. Από το 2006, ωστόσο, επανήλθε στην παραγωγή και χρηματοδότηση ταινιών με ταινίες όπως η Uranya του Κώστα Καπάκα και το remake του Ο Ηλίας του 16ου. Ο συνολικός αριθμός των ταινιών ανήλθε στις 196 και σε 8 έκανε διανομή. Το διάστημα 1943-1977 (έτος θανάτου του Φιλοποίμενος) ήταν η μεγαλύτερη εταιρεία του κλάδου και μια από τις μεγαλύτερες στο χώρο της Ανατολικής Μεσογείου. Υπήρξε για χρόνια ανταγωνιστής με την εταιρεία Καραγιάννης - Καρατζόπουλος η οποία αποτελούσε την δεύτερη σε μέγεθος εταιρεία στην Ελλάδα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved