Ντίνος Αυγουστίδης: Ο γάμος του με τη Μαρία Τζομπανάκη και η σχέση με τον γιο του, Ορφέα Αυγουστίδη
Showbiz

Ντίνος Αυγουστίδης: Ο γάμος του με τη Μαρία Τζομπανάκη και η σχέση με τον γιο του, Ορφέα Αυγουστίδη

Όλα όσα θέλεις να ξέρεις για τον ηθοποιό, Ντίνο Αυγουστίδη, πρώην σύζυγο της Μαρίας Τζομπανάκη και τη σχέση με τον γιο του, Ορφέα.

Ο Ντίνος Αυστουστίδης είναι ένας από τους ηθοποιούς που έχουν αφήσει το δικό τους στίγμα τόσο στην τηλεόραση και το θέατρο όσο και στον κινηματογράφο. Ηθοποιός με αξίες, σημαντικές συνεργασίες και αξιοθαύμαστες συμμετοχές σε έργα ή παραστάσεις που έχουν σημειώσει μεγάλη επιτυχία, ενώ έχει χαρίσει επίσης τη φωνή του σε πολλές μεταγλωτίσσεις.

Τα τελευταία χρόνια ο ηθοποιός φροντίζει να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας επιλέγοντας να κάνει σπάνιες εμφανίσεις. Τον έχουμε δει με τον Ορφέα σε πρεμιέρες και ωραίες βόλτες ενώ από όταν έγινε παππούς σε τρυφερές συναντήσεις με το εγγόνι του.

Ο γάμος με τη Μαρία Τζομπανάκη

Ο Ντίνος Αυγουστίδης και η Μαρία Τζομπανάκη, παντρεύτηκαν το 1985 και χώρισαν το 1998. Ο έρωτας βρήκε το ζευγάρι λίγο καιρό νωρίτερα από το γάμο τους, δηλαδή το 1982 στα γυρίσματα της σειράς «Το γυμνό κορίτσι». Στις αρχές του 1985 και μετά από λίγους μήνες, τον Ιούνιο ήρθε στη ζωή ο γιος τους Ορφέας. Και μπορεί 13 χρόνια μετά τον ερχομό του γιου τους να επέλεξαν να τραβήξουν δρόμους χωριστούς, ωστόσο ακόμη και σήμερα που ο Ορφέας έχει δημιουργήσει τη δική του οικογένεια παραμένουν ενωμένοι.

Πριν από μερικά χρόνια ο Ντίνος Αυγουστίδης απέκτησε ακόμη μια κόρη, την Αλκυόνη, την οποία έχει υιοθετήσει με τη σύντροφό του. Η μικρούλα είναι τεσσάρων χρόνων κι έχει πάρει το όνομα, Αλκυόνη

Η σχέση του Ορφέα Αυγουστίδη με τους γονείς του

«Οι γονείς μου με άφησαν ελεύθερο να δοκιμάσω, να κάνω τα λάθη μου, να μετανιώσω, να γκρινιάξω και να λουστώ τις συνέπειες των επιλογών μου», έχει πει.

«Οι δύο μου γονείς υπήρξαν στον χώρο με αξιοπρέπεια και σεβασμό.
Δεν ήταν τσογλάνια, οπότε μου άφησαν πολύ ζεστό χώρο και έχει σημασία όταν μπαίνεις σε αυτή τη δουλειά, να συναντάς ανθρώπους που εκτιμούν τους γονείς σου. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα έχεις μια διαφορετική αντιμετώπιση.
Επίσης δεν ήταν εκκωφαντικός ο τρόπος που υπήρχαν στον χώρο, ώστε να αντιδράσω και να υπάρξω αλλιώς μέσα σε αυτόν. Δεν προσπάθησα δηλαδή να είμαι κάτι κόντρα στους γονείς μου αλλά ούτε και να μπω στο αυλάκι που άνοιξαν αυτοί.
Παίξει ρόλο και ο τρόπος που το χειρίστηκαν οι ίδιοι, με άφησαν ελεύθερο να δοκιμάσω, να κάνω τα λάθη μου, να μετανιώσω, να γκρινιάξω και να λουστώ τις συνέπειες των επιλογών μου», έχει πει σχετικά με το πώς δεν τον επισκίασε το όνομα των διάσημων γονιών του.

«Ήμασταν δεμένη οικογένεια. Κάποια στιγμή, εγώ πήγαινα στο Γυμνάσιο, οι γονείς μου χώρισαν. Δεν το βίωσα τραυματικά. Σίγουρα όμως μέσα στο χρόνια διαχειρίζεσαι τον τρόπο που έγιναν κάποια πράγματα και, αν θέλεις, γνωρίζεις ξανά τους γονείς σου. Εγώ το ήθελα και το έκανα. Έχω πολύ καλές σχέσεις με τον καθένα τους και χαίρομαι γι΄αυτό. Προφανώς και περάσαμε κόντρες και αντιθέσεις –ποια οικογένεια δεν περνά αντίστοιχα πράγματα; Έχω μία αδελφή, τεσσάρων ετών, από την πλευρά του πατέρα μου. Τη λένε Αλκυόνη Αυγουστίδη –εγώ της έδωσα αυτό το όνομα», έχει πει για το χωρισμό τους

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved