Άγριες Μέλισσες: Το απολαυστικό backstage! O Λευτέρης Χαρίτος απολαμβάνει τις γυναίκες του Διαφανίου
Showbiz

Άγριες Μέλισσες: Το απολαυστικό backstage! O Λευτέρης Χαρίτος απολαμβάνει τις γυναίκες του Διαφανίου

Η σειρά «Άγριες Μέλισσες» επέστρεψε δυναμικά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και οι συντελεστές φαίνεται πως περνούν απολαυστικές στιγμές στα backstage.

Τα πρώτα γυρίσματα είναι ήδη γεγονός για την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» που προβάλλεται για τρίτη συνεχόμενη σεζόν.

Το καλοκαίρι πέρασε και οι διακοπές τελείωσαν για τους συντελεστές της πιο δημοφιλούς σειράς της ελληνικής τηλεόρασης. Μετά το πρώτο «action» του σκηνοθέτη Λευτέρη Χαρίτου οι κάμερες πήραν φωτιά, προκειμένου να βγουν τα επεισόδια στις τηλεοπτικές μας οθόνες.

Την ώρα που το τηλεοπτικό κοινό περιμένει με κομμένη την ανάσα τις εξελίξεις της σειράς, οι πρωταγωνιστές κάνουν photoshooting και μας αφήνουν με το στόμα ανοιχτό.

Αρκεί κανείς να κάνει μια βόλτα στους προσωπικούς λογαριασμούς των ηθοποιών της σειράς, στα social media, ώστε να το διαπιστώσει. Εκεί, θα δείτε εκτός από απλές φωτογραφίες από τα γυρίσματα, απίθανα backstage ενώ τα σχόλια είναι απολαυστικά τόσο των ίδιων όσο και των followers.

Έτσι λοιπόν, ο σκηνοθέτης Λευτέρης Χαρίτος δεν μπόρεσε να αντισταθεί στις γυναίκες της σειράς και βρέθηκε ανάμεσα τους για μια…φωτογραφία.

Όπως μπορείτε να δείτε ο σκηνοθέτης ως άλλος «Charlie» απολαμβάνει την αγκαλιά των αγγέλων του και δεν λέει να ξεκολλήσει.

Όπως καταλαβαίνουμε οι συντελεστές ξεκίνησαν με την καλύτερη διάθεση την νέα σεζόν και είμαστε σίγουροι πως θα μας χαρίσουν κι άλλες απολαυστικές στιγμές από τα backstage.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved