Νάντια Γιαννακοπούλου: «Η σχέση μας με τον Μάξιμο έχει αντέξει μέσα από πολιορκίες και δοκιμασίες»
Showbiz

Νάντια Γιαννακοπούλου: «Η σχέση μας με τον Μάξιμο έχει αντέξει μέσα από πολιορκίες και δοκιμασίες»

Η Νάντια Γιαννακοπούλου είναι βουλευτής του ΚΙΝ. ΑΛ., σύζυγος και μητέρα.

Είναι παντρεμένη με τον δημοφιλή ηθοποιό και πρωταγωνιστή αυτή την περίοδο στο σίριαλ «Η γη της ελιάς» Μάξιμο Μουμούρη και μάλιστα σε πρόσφατη σε συνέντευξή της αποκάλυψε, ότι ο Μάξιμος θα γίνει πιο «κακός» απ’ ό,τι είναι τώρα, στην εξέλιξη του σεναρίου.

Τι λένε οι κόρες σου όταν ακούνε ειδήσεις; Όταν σε βλέπουν να μιλάς στη Βουλή;

Ξέρετε, η βασική μάχη που δίνω είναι να μην με βλέπουν μόνο από την Τηλεόραση, να περνάμε χρόνο μαζί, να μιλάμε, να παίζουμε. Φαίνεται πάντως να τους αρέσει, να χαίρονται όταν με βλέπουν στην τηλεόραση είτε σε μια ομιλία στην Βουλή είτε για κάποια συνέντευξη.

Πόσο κακός θα γίνει ο Μάξιμος, στη «Γη της Ελιάς»; Βλέπεις το σίριαλ;

Το βλέπω, όσο μπορώ το βλέπω και είναι και πολύ καλογυρισμένο. Για να είμαι ειλικρινής δεν μου έχει πει ο Μάξιμος και πολλά μυστικά του σεναρίου. Νομίζω όμως ότι θα γίνει και πιο «κακός» .

Ανησυχείς όταν οι θαυμάστριες πολιορκούν τον ωραίο σύζυγό σου; Ο έρωτας πως κρατάει τόσα χρόνια μετά;

Η σχέση μας έχει αντέξει μέσα από πολιορκίες και δοκιμασίες. Γι’ αυτό και αντέχει, ανανεώνεται. Αυτό είναι το μυστικό μιας χημείας που συνεχίζει να υπάρχει πολύ ισχυρή.

Πως γίνεται να είσαι βουλευτής, μαμά, σύζυγος κλπ. Δεν κουράζεσαι;

Δεν είναι εύκολο να είσαι σύζυγος, μητέρα και ενεργή Πολιτικός. Νομίζω πως αυτό το καταλαβαίνει ο καθένας. Οι απαιτήσεις είναι πολλές και πολύμορφες και ασφαλώς και υπάρχει και κούραση και ένταση συχνά. Υπάρχει όμως η ικανοποίηση ότι κάνεις κάτι που σε εκφράζει, που σου αρέσει και αυτό μου δίνει την δύναμη να ανταποκρίνομαι.

Τι σε έκανε να νιώσεις ευτυχία και τι σε έκανε να κλάψεις τελευταία;

Ευτυχία νιώθω με καθημερινές στιγμές. Π.χ. Όταν περιμένω να πάρω τις κόρες μου από το σχολείο, μπαίνουμε στο αμάξι και τις ακούω να μου λένε τα νέα της ημέρας του. Έκλαψα από συγκίνηση και χαρά στα γενέθλια της μεγάλης μου κόρης πριν λίγες ημέρες, όταν είδα πόσο έχει μεγαλώσει και αναλογίστηκα πόσο γρήγορα περνά ο χρόνος. Πόσο θα την καμάρωνε η γιαγιά της εάν ζούσε. Πόσο σημαντικό είναι να μην χάνουμε στιγμές.

Στο τέλος της ημέρας, πως είσαι στο σπίτι; Με πυζάμες, με ένα ποτήρι κρασί στο χέρι, με το τηλεκοντρόλ ή βιβλίο στο χέρι; Πως καταλήγει συνήθως η μέρα σου;

Θα έλεγα στον καναπέ μαζί με τον Μάξιμο, εφόσον έχουμε βάλει τα παιδιά για ύπνο, να βλέπουμε σειρές στο Netflix. Το σίγουρο πάντως είναι ότι μας βρίσκει και τους δύο εξουθενωμένους.

Πηγή:Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved