Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Εχω ακούσει πράγματα προκλητικά, αλλά δεν μου αρέσουν οι δημόσιες κόντρες»
Showbiz

Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Εχω ακούσει πράγματα προκλητικά, αλλά δεν μου αρέσουν οι δημόσιες κόντρες»

Μπορεί κάποιος να αναγνωρίσει πάνω στην Ντορέττα Παπαδημητρίου πολλά προτερήματα, όπως το πόσο σκληρά δουλεύει.

Η αγαπημένη ηθοποιός και παρουσιάστρια σε συνέντευξή της μίλησε για τη μυθοπλασία και για το μεγαλύτερο τηλεοπτικό ρίσκο που έχει πάρει.

Ούσα ηθοποιός, ποια είναι η γνώμη σας για όσα γίνονται τηλεοπτικά φέτος στη μυθοπλασία;

Δεν έχω παρακολουθήσει εντατικά τις σειρές, είμαι σε γυρίσματα συνεχώς. Εχω δει αποσπασματικά όλα τα σίριαλ που υπάρχουν και θα πω ότι είμαι εξαιρετικά χαρούμενη που έχουμε τόσες δουλειές να βλέπουμε. Μετά από μία μεγάλη κρίση που περάσαμε, όπου άνθρωποι έμειναν χωρίς επαγγελματική δραστηριότητα, χαίρομαι πάρα πολύ που ζούμε από αυτό.

Εχετε κάνει πολλά πράγματα στην TV, έχετε κατά νου αυτή τη στιγμή τι θα θέλατε για τη συνέχεια;

Δεν βάζω πλαίσια, δεν κάνω ιδιαίτερα επαγγελματικά σχέδια για το μέλλον. Κανείς δεν ξέρει τι του ξημερώνει και εγώ θέλω να είμαι ανοιχτή σε προκλήσεις. Εμένα με ενδιαφέρει να κάνω δουλειές που με εξελίσσουν, με κάνουν καλύτερη, τις απολαμβάνω. Γι’ αυτό ίσως κάνω τόσο διαφορετικά πρότζεκτ.

Ποιο ήταν το μεγαλύτερο τηλεοπτικό ρίσκο που πήρατε και σας βγήκε σε καλό;

Η απόφαση μου να πάρω μέρος στο «Dancing with the stars» ήταν ό,τι πιο ριψοκίνδυνο, έχω κάνει γιατί δεν ήξερα τι με περιμένει. Ελεγα «μάλλον θα μπορέσω», αλλά δεν ήμουν και σίγουρη. Η συμμετοχή μου λοιπόν σε αυτό το φιλανθρωπικό σόου χορού με βοήθησε πολύ επαγγελματικά.

Εγώ θεωρούσα ότι θα πείτε την καθημερινή ζωντανή εκπομπή του Mega...

Τα «Καλημερούδια» ήταν ένα μεγάλο βήμα αναφορικά με την παρουσίαση, αλλά ήταν ένα αντικείμενο που το γνώριζα, είχα ξαναπαρουσιάσει εκπομπή. Βέβαια, ήταν μεγάλη έκθεση, ήθελε εξαιρετική δουλειά, ωστόσο είχα μία ομάδα. Κάθε εκπομπή είναι η ομάδα, μπορεί να βγαίνει ένα πρόσωπο μπροστά, αλλά χωρίς την ομάδα τίποτα δεν γίνεται.

Η τηλεόραση μπορεί να είναι ομαδικό άθλημα, είναι όμως και ανταγωνιστικό. Είχατε άσχημες συνεργασίες και, αν ναι, πώς τις χειριστήκατε;

Εχουν υπάρξει δύσκολες συνεργασίες, αλλά κάθε δουλειά είναι η επαγγελματική μας οικογένεια και εγώ οφείλω να την υπερασπίζομαι. Σε όποια προβλήματα προκύπτουν, είμαι ο άνθρωπος που θα πάει να μιλήσει στον εμπλεκόμενο για να μπει ένα τέλος. Τα θέματα με συζήτηση λύνονται, αυτή είναι η γνώμη μου.

Καθημερινή εκπομπή θα ξανακάνατε;

Ανάλογα με το φορμάτ, πάντα παίζει ρόλο το αντικείμενο.

Υπάρχουν εκπομπές στις οποίες αποφεύγετε να πάτε καλεσμένη;

Τώρα που το σκέφτομαι, «όχι»! Δεν έχω κακές σχέσεις με ανθρώπους της τηλεόρασης. Σέ ό,τι έχει να κάνει με άβολες ερωτήσεις, αν δεν θέλω να απαντήσω, δεν απαντάω. Εχω μία συγκεκριμένη φιλοσοφία και νομίζω ότι αυτό γίνεται σεβαστό. Σε δύσκολη θέση δεν έχω έρθει.

Όλα αυτά τα χρόνια, επίσης, δεν έχετε «εμπλακεί» σε δημόσια κόντρα. Φαινόμενο σπάνιο.

Δεν μου αρέσουν οι δημόσιες κόντρες, όπως είπα, αν έχω κάτι με κάποιον, θα τον πιάσω να το λύσουμε. Εχω ακούσει πράγματα προκλητικά και κακεντρεχή, αλλά δεν μπλέκομαι σε τέτοιες ιστορίες στην τηλεόραση. Μετά η ιστορία γιγαντώνεται και δεν τα θέλω όλα αυτά.

Πηγή:TύποςTV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved