Ανίτα Μπράντ: Έχασε όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης – Δες την με μίνι black dress ξανά
Showbiz

Ανίτα Μπράντ: Έχασε όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης – Δες την με μίνι black dress ξανά

Η Ανίτα Μπράντ έχασε όλα τα κιλά που πήρε στην εγκυμοσύνη της και ποζάρει και πάλι με μίνι black dress και είναι απίθανη.

Έχει καταφέρει να είναι και μια full time μαμά αλλά και να αφιερώνει χρόνο στη δουλειά της, δηλαδή να ομορφαίνει εμάς με τα μυστικά της.

Η Ανίτα Μπραντ πήρε 24 κιλά αλλά δεν την ενδιέφερε να τα χάσει γρήγορα, άφησε το σώμα της να επανέλθει με ήρεμους ρυθμούς χωρίς άγχος. Και τα κατάφερε.

Πρόσφατα η κούκλα σύζυγος του Χάρη Χριστόπουλου έκανε έξοδο και επέλεξε ένα φανταστικό μίνι μαύρο φόρεμα, το οποίο διέγραφε την άψογη σιλουέτα της.

Δες την στη gallery

Πρόσφατα το ζευγάρι αποκάλυψε ποιο είναι το μυστικό της ευ­τυχούς κοινής τους ζωής

Χ.Χ.: Το μυστικό μας -γιατί πρέπει να τονίσω ότι είμαστε το ίδιο καλά από την πρώτη ημέ­ρα της σχέσης μας- είναι η απόλυτη ελευθερία, η απουσία καταπίεσης. Και οι δυο είμαστε πλήρως ελεύθεροι, δεν καταπιέζουμε ο ένας τον άλλον ποτέ. Η ύπαρξη έρωτα και αγάπης είναι δεδομένη.

Α.Β.: Ωστόσο μια σχέση δεν διατηρείται τόσα χρόνια μόνο με «υτό. Έχουμε και αντιπαραθέσεις και διαφωνίες - ειδικά εγώ, μετά τη γέννα, πέρασα ένα πολύ δύσκολο διάστημα, με ορμονικά θέματα και νεύρα. Το σημαντικό είναι να κάνεις τα πάντα για να λειτουργεί η σχέση σε όλες τις φάσεις της. Να διορθώνεις ή να αλλάζεις κάτι που μπορεί να ενο­χλεί το σύντροφό σου. Απαιτούνται επίσης πολλή συζήτηση και αμοιβαία κατανόηση. Αυτά μας εξελίσσουν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved