Η εντυπωσιακή πρεμιέρα της Δέσποινας Βανδή και του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου στην Κύπρο!
Showbiz

Η εντυπωσιακή πρεμιέρα της Δέσποινας Βανδή και του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου στην Κύπρο!

Η Δέσποινα Βανδή και ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου ενώνουν για ακόμη μια φορά τις φωνές τους και χαρίζουν μοναδικές μουσικές βραδιές.

Η κλασική πλέον συνταγή των Δέσποινα Βανδή και Κωνσταντίνου Χριστοφόρου δοκιμάστηκε με απόλυτη επιτυχία στην έναρξη των #CyprusSundays για τη χειμερινή σεζόν, στο κατάμεστο ”NOTES LIVE”!

Στον απόηχο του καλοκαιρινού τους θριάμβου, ο ενθουσιασμός των Κυπρίων, ο ατελείωτος λουλουδοπόλεμος και η διασκέδαση μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, επιβεβαίωσαν ότι πρόκειται για το απόλυτο σχήμα και αυτού του χειμώνα, που παραμένει για να χαρίσει μοναδικές στιγμές σε όσους βρεθούν στο αγαπημένο ”NOTES LIVE”.

Η εξαιρετική αυτή συνεργασία, θα συνεχιστεί τις Κυριακές από τις 20:00, προσφέροντας σε όσους επιλέγουν να παρευρεθούν στο αγαπημένο στέκι της Μεγαλονήσου, μοναδικές τραγουδιστικές στιγμές και αστείρευτο κέφι, ενώ ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου θα υποδέχεται κάθε Σάββατο τον γνήσιο λαΪκό τραγουδιστή Κώστα Καραφώτη και την αγαπημένη Κύπρια τραγουδίστρια των 90’s Στέλλα Γεωργιάδου!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved