Βίκυ Καγιά: «Ήταν το πρώτο καλοκαίρι που χάρηκα πραγματικά τα παιδιά μου»
Showbiz

Βίκυ Καγιά: «Ήταν το πρώτο καλοκαίρι που χάρηκα πραγματικά τα παιδιά μου»

Η Βίκυ Καγιά λίγο πριν την πρεμιέρα του «Dancing with the stars», μίλησε για τους λόγους που δέχθηκε την παρουσίαση του συγκεκριμένου show.

Eπίσης, αναφέρθηκε στο GNTM και αν το παρακολουθεί, στον δύσκολο χώρο του μόντελινγκ αλλά και στην οικογένεια της.

Πώς νιώθετε εν αναμονή του Dancing with the stars;

«Αχ, περιμένω πώς και πώς την κυριακάτικη πρεμιέρα! Να τολ­μήσω κι έναν συνειρμό; Κάνω "Shopping Star" και 'Dancing with the Stars"... στο Star! Μαγικό; Συνωμότησε το σύμπαν και κάνουμε... αστέρια. Με 16 celebrities καταξιωμένους στον χώρο τους, 16 συγκλονιστικούς χορευτές, που όταν τους βλέπεις να χορεύουν... ζαλίζεσαι, και , 4 κριτές που είναι μοναδικοί. Θα είναι μια πολύ λαμπερή και ζωντανή ανάπαυλα, για να ξε­κουράζεσαι, να βλέπεις θετικά πράγματα με θετικό νου, χαρά, χορό, μια οικογενειακή εκπομπή, που θα, έχει μόνο αισιοδοξία και ευτυχία».

Είναι αυτοί κάποιοι λόγοι για τους οποίους είπατε «ναι»;

«Φυσικά! Αναζητούσα άλλωστε μια διαφορετική πρόκληση, για να ξεβολευτώ και να προσκαλέσω πάλι τον εαυτό μου σε κάτι καινούριο. Ο χορός πάντα μου άρεσε. Σας θυμίζω ότι το πρώτο σόου με το οποίο ξεκίνησα στην τηλεόραση ήταν το "Sο Υοu Think Υou Can Dance" στο Μega».

Οι φήμες λένε πως θα ρίξετε κι εσείς έναν χορό...

«Θα ρίξω! Αλλά καθίστε, βρε παιδιά, να μπουν πρώτα οι 16 και να λάμψουν. Μετά θα μπω εγώ με τον Λάμπρο (Φισφή) και θα τα διαλύσουμε όλα!»

Άγχος έχετε;

«Πάρα πολύ, αλλά δημιουργικοί Έχω να κάνω live πολλά χρόνια και νιώθω πεταλούδες στο στομάχι. Παρ' όλα αυτά, το περιμένω με πολλή χαρά, σαν μικρό παιδί».

Έχετε όμως και περισσότερο χρόνο πια για την οικογένεια σας...

«Ω, πολύ περισσότερο. Τώρα μάλιστα έχω τρεις ολόκληρες ημέρες την εβδομάδα για μένα και την οικογένεια μου, κάτι που πριν φαινόταν σαν, όνειρο απατηλό».

Αυτός ο πολύτιμος χρόνος ήταν και ένας λόγος που αποχωρήσατε από το GNTM;

«Πολύ σημαντικός! Ήταν το πρώτο καλοκαίρι που χάρηκα πραγματικά τα παιδιά μου. Πριν δεν είχα καθόλου χρόνο. Τώρα νιώθω πολύ καλύτερα με αυτό το break, γιατί γεμίζω μπαταρίες και ξανασυστήνομαι τόσο με τον εαυτό μου όσο και με τα παιδιά μου».

Εξακολουθείτε όμως να το βλέ­πετε;

«Όταν έχω χρόνο και είμαι σπίτι, εννοείται πως το βλέπω».

Νιώθετε νοσταλγία;

«Δεν νιώθω νοσταλγία, γιατί έχω-το εξής χαρακτηριστικό: όταν βγάζω κάτι από μέσα μου, μου παίρνει πάρα πολλή ενέργεια. Το σκέφτομαι, το γυρνάω και το ξαναγυρνάω στο μυαλό μου, το παιδεύω... Οπότε, όταν έπει­τα από μήνες έντονων σκέψεων και συζητήσεων αποφάσισα να αποχωριστώ το "GΝΤΜ", το άφησα οριστικά πίσω μου. Και όταν αφήνω κάτι πίσω μου, δεν νιώθω την παραμικρή πικρία, ούτε και μετανιώνω. Εχοντας μάλιστα ξανασυστηθεί με τον εαυτό μου, μπορώ να το βλέπω και αλλιώς, σαν απλή τηλεθεάτρια, με ποπ κορν στον καναπέ μου».

Βλέποντας το λοιπόν από άλλη θέση, σκεφτήκατε ότι στην πορεία του μπορεί να αδικήσατε κάποια παιδιά;

«Δεν πιστεύω ότι αδίκησα κάποιον. Όλα τα παιδιά με τα οποία ήμουν πιο αυστηρή ήταν για το καλό τους και επειδή πίστευα πολύ σε αυτά. Και όταν πιστεύω στις δυνατότητες κάποιου, είμαι λιγάκι πιο αιχμηρή, για να πάρει μέρος πιο γρήγορα. Το μόντελινκ είναι πολύ δύσκολη δουλειά, που δεν συγχωρεί λάθη. Είναι γρήγορη και για πολύ λίγο χρόνο. Οσο πιο γρήγορα το πιάσεις αυτό τόσο πιο πολύ θα ωφεληθείς. Δεν πιστεύω λοιπόν με τίποτα πως ήμουν με κάποιον πολύ σκληρή».

Πάντως ο χώρος σας είναι πολύ σκληρός...

«Πάρα πολύ! Τα Μέσα και ό,τι περιλαμβάνουν, θέατρο, τηλεόραση, μόντελινκ, είναι πάρα πολύ δύσκολα. Η απόρριψη είναι συνεχής και τεράστια, κάτι που έχει συνέπειες στην ψυχολογία όσων εμπλέκονται. Αν δεν έχεις γερό .στομάχι, δεν μπορείς να αντέξεις. Και αν κάποιες φορές υπήρξα αυστηρή με τα παιδιά, ήταν γιατί έπρεπε να δώσω μια εξήγηση σε όσους καταλάβαινα πως δεν θα άντεχαν αυτό το πράγμα.... Δεν είναι όλα τα παιδιά κομμένα και ραμμένα γι' αυτή τη δουλειά και αυτό προσπαθούσα να τους δώσω να καταλάβουν», είπε στο Τηλέραμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved