Βίκυ Καγιά: «Κανένας μας δεν διαθέτει μικροτσίπ τελειότητας, όλοι έχουμε κάνει λάθη»
Showbiz

Βίκυ Καγιά: «Κανένας μας δεν διαθέτει μικροτσίπ τελειότητας, όλοι έχουμε κάνει λάθη»

Όμορφη, ευγενική, επιτυχημένη. Αυτή είναι η Βίκυ Καγιά.

Η εντυπωσιακή παρουσιάστρια και μοντέλο σε πρόσφατη συνέντευξή της ανέφερε πού αποδίδει την επιτυχία της και αν έχει μετανιώσει για λάθη της.

Πού αποδίδετε την επιτυχία σας;

«Στην ομαδική δουλειά! Συμπληρώνω 28 ολόκληρα χρόνια καριέρας και όλο αυτό το διάστημα δίνω τεράστια σημασία στην ομάδα. Αν δεν το έκανα, δεν θα ήμουν σήμερα αυτό που είμαι. Φωτογράφοι, στιλίστες, ατζέντηδες, σκηνοθέτες και δημοσιογράφοι, βοηθοί, μακιγιέρ και κομμωτές με έχουν ευεργετήσει και μου έχουν δείξει πώς να πάω πιο πέρα... Υπάρχει ένας ολόκληρος στρατός ανθρώπων που με έχουν βοηθήσει στην καριέρα μου. Δεν έκανα κάτι μόνη μου».

Γιατί όλοι αυτοί σας αγάπησαν τόσο;


«Γιατί δίνω μεγάλη σημασία σε όσους βρίσκονται πάνω από μένα. Ευλαβικά! Δεν μπορείς να υποτιμάς τους ,ανθρώπους με τους οποίους δουλεύεις. Πρέπει να τους σέβεσαι, για να μπορούν και αυτοί στη συνέχεια να σε βοηθήσουν με την καρδιά τους. Κανένας μας δεν διαθέτει μικροτσίπ τελειότητας, όλοι έχουμε κάνει λάθη».

Αν υπήρχε κουμπάκι που θα σας γύριζε στο παρελθόν, θα το πατούσατε για να διορθώσετε κάποια λάθη;

«Δεν νομίζω. Γιατί όλα συμβάλλουν στην εμπειρία και στη μαγεία του να είσαι αυτός που είσαι σήμερα. Δεν έχω... regrets, δεν μετανιώνω δηλαδή για όσα έχω κάνει. Για το μόνο ίσως που μετανιώνω, ή μάλλον δεν μετανιώνω αλλά θα το άλλαζα, είναι το άγχος που είχα σε πιο νεαρή ηλικία. Άγχος να τα καταφέρω όλα! Κάτι που προσπάθησα βέβαια στη συνέχεια να διορθώσω, με χρόνια ψυχανάλυσης και αυτοκριτικής».

Δύσκολο πράγμα η αυτοκριτική...

«Είναι και... δεν είναι! Εάν είσαι χορτάτος από τις εμπειρίες σου, από τα συναισθήματα που έχεις πάρει και έχεις δώσει, εάν είσαι χορτάτος από τα επαγγελματικά σου αλλά και ως άνθρωπος, τότε είναι λίγο πιο εύκολο. Κατά τη διαδικασία όμως και μέχρι να φτάσεις εκεί, σίγουρα υπάρχει μεγάλη δυσκολία».

Για τη... μίξη ελληνικών και αγγλικών στην ομιλία σας έχετε γίνει πολλές φορές viral.

«Είναι μια πτυχή του χαρακτήρα μου και δεν οφείλεται στο ότι δεν αγαπώ, δεν σέβομαι ή δεν μιλώ την ελληνική γλώσσα. Στον χώρο της μόδας όμως είμαι από τα 14 μου και έχω φτάσει πια 43.Όλα αυτά τα χρόνια η ορολογία είναι στα αγγλικά και στα γαλλικά. Εχω μάθει λοιπόν να μιλάω και να εξηγώ πολλά πράγματα στα αγγλικά, καθώς αρκετά δεν μεταφράζονται λέξη λέξη στα ελληνικά. Όλο αυτό μου βγαίνει αυθόρμητα και φυσιολογικά. Αυτό είμαι!».

Πώς ονειρεύεστε το μέλλον;

«Είμαι πάρα πολύ χορτάτη... Και νιώθω πολύ ευτυχισμένη με την ευκαιρία που μου δίνεται να κάνω μια οικογενειακή βραδινή εκπομπή. Δηλαδή, πραγματικά, τι άλλο να θέλω; Όλα αυτά τα χρόνια έχω δοκιμάσει τα πάντα: τηλεόραση, θέατρο, σινεμά, μεγάλη και μακροχρόνια καριέρα στο μόντελινγκ... Δόξα τω θεώ!», είπε στο Τηλέραμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved