Σάκης Ρουβάς: Το voice, τα παιδιά, το ύψος, η ηλικία και το απίστευτο κορμί του
Showbiz

Σάκης Ρουβάς: Το voice, τα παιδιά, το ύψος, η ηλικία και το απίστευτο κορμί του

O Σάκης Ρουβάς είναι αναμφισβήτητα ένας από τους πιο λαμπερούς και πετυχημένους τραγουδιστές και τα τελευταία χρόνια τον απολαμβάνουμε και στο Voice στο ρόλο του coach, τα ξέρεις όμως όλα για εκείνον;

Σήμερα, θα μάθεις όλα όσα δεν γνώριζες για τον αγαπημένο τραγουδιστή.

Η ηλικία, το απίστευτο κορμί και το ύψος

Ο Σάκης Ρουβάς γεννήθηκε στο Μαντούκι της Κέρκυρας στις 5 Ιανουαρίου 1972 και είναι 49 χρονών. Όσο για το ύψος του; Είναι 1.83μ

Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τον στίβο, κατακτώντας αρκετά μετάλλια ως μέλος της Ελληνικής Εθνικής Ομάδας τη δεκαετία του '80 Η μουσική του σταδιοδρομία ξεκίνησε το 1991, σε ηλικία 19 ετών και κατάφερε να φτάσει στην κορυφή…

Ο Σάκης μπορεί σε λίγους μήνες να γίνεται 50 χρονών όμως έχει απίστευτο κορμί! Συνεχίζει να λατρεύει τη γυμναστική και να αθλείται με κάθε τρόπο δοκιμάζοντας τα πάντα, από θαλάσσια σπορ, μέχρι τρέξιμο και γιόγκα.

Και δεν γυμνάζεται μόνο αλλά τρέφεται καθημερινά υγιεινά κάτι που έχει μάθει και στα τέσσερα παιδιά του.

Τα παιδιά

Το 2003, στα γυρίσματα μιας διαφήμισης για εταιρεία κινητής τηλεφωνίας, γνώρισε την Κάτια Ζυγούλη, με την οποία σύντομα έγιναν ζευγάρι. Έχουν αποκτήσει μαζί τέσσερα παιδιά: την Αναστασία (2 Νοεμβρίου 2008), τον Αλέξανδρο (15 Οκτωβρίου 2011), την Αριάδνη (3 Ιανουαρίου 2013) και τον Απόλλωνα (21 Απριλίου 2016).

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 3 Ιουλίου 2017

Σίγουρα όλοι θα έχετε παρατηρήσει ότι τα ονόματα των παιδιών του ξεκινάνε από το γράμμα άλφα, αλλά και το δικό του (Αναστάσιος) και της Κάτιας (Αικατερίνη το βαφτιστικό!

Τι κρύβεται όμως πίσω από αυτήν την επιλογή;

Όπως έχει αποκαλύψει ο Σάκης σε παλαιότερή του συνέντευξη, δεν επέλεξαν με την Κάτια ονόματα από άλφα γιατί θεωρούν ότι το γράμμα αυτό είναι τυχερό. «Ξεκίνησε έτσι και μάς άρεσε. Μ’ αρέσει το άλφα, είναι και το πρώτο γράμμα της αλφαβήτου και δεν ξέρω είναι εύηχο. Μ’ αρέσει!», είχε πει ο τραγουδιστής, ο οποίος έχει δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια!

O καταξιωμένος καλλιτέχνης είναι coach στο Voice και η παρουσία του είναι σαρωτική αφού πάντα κλέβει τις εντυπώσεις τόσο με τα κομψά ρούχα του, όσο και με τις ατάκες και τις γκάφες του και φυσικά τα social media "παίρνουν φωτιά".

Είναι αναμφισβήτητα το πιο λαμπερό αστέρι στην ελληνική showbiz!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved