Σοφία Αρβανίτη: Η αποκάλυψη για την παρενόχληση που βίωσε από δάσκαλο στα εννιά της χρόνια (video)
Showbiz

Σοφία Αρβανίτη: Η αποκάλυψη για την παρενόχληση που βίωσε από δάσκαλο στα εννιά της χρόνια (video)

Η Σοφία Αρβανίτη μίλησε στο «Τι λες τώρα» για την σχέση της με τον Μιχάλη Ρακιντζή, για τον πρόσφατο χαμό του αδερφού της, αλλά για την παρενόχληση που δέχτηκε από το δάσκαλό της σε ηλικία 9 ετών που αν δεν είχε προνοήσει να πάρει τον αδερφό της μαζί μπορεί να είχε άλλη κατάληξη.

«Μου αρέσει που με έχουν ταυτίσει με τον Μιχάλη Ρακιντζή», ανέφερε η τραγουδίστρια για τον γνωστό καλλιτέχνη και πρώην σύντροφο της.

«Η απώλεια του αδερφού μου με έφερε πιο κοντά στη μαμά μου. Ο χρόνος βοηθάει σε κάθε είδους απώλεια», δήλωσε για το θάνατο του αδερφού της, ενώ αναφέρθηκε και στην επιλογή της να πηγαίνει κάποιες ημέρες της εβδομάδας να μένει με τη μητέρα της.

«Φυσικά και έχω εμπειρίες παρενόχλησης , όχι μια και δυο», εξομολογήθηκε η κ. Αρβανίτη σχολιάζοντας το κίνημα #metoo. «Με κάλεσε ο δάσκαλος σπίτι του να μου δώσει ένα ποίημα και ήμουν 9 ετών», αποκάλυψε η γνωστή τραγουδίστρια.

«Αυτό που σκέφτηκα να ξεγλιστρήσω ήταν να πάρω μαζί μου τον αδερφό μου», πρόσθεσε για την άβολη κατάσταση που βίωσε και συμπλήρωσε: «Προσπάθησε, ο δάσκαλος μου, να κάνει κάτι αλλά δεν είχε την άνεση».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved