Συγκλονίζει ο Καζάκος: «Παραλίγο να σκοτωθώ πριν από δυο εβδομάδες. Κυριολεκτώ…»
Showbiz

Συγκλονίζει ο Καζάκος: «Παραλίγο να σκοτωθώ πριν από δυο εβδομάδες. Κυριολεκτώ…»

Μια απίστευτη περιπέτεια που λίγο έλειψε να του κοστίσει ανεπανόρθωτα πέρασε ο Κωνσταντίνος Καζάκος.

Ο ηθοποιός καλεσμένος στην εκπομπή Dot. το μεσημέρι της Κυριακής (10-10) μιλώντας για το αν στη ζωή του έχει σταθεί τυχερός, αποκάλυψε πως πριν από δυο εβδομάδες παραλίγο να είχε ένα πολύ σοβαρό ατύχημα.

«Μου έχουν συμβεί πολλές μπούρδες, πολλές βλακείες και από ατυχήματα και από τέτοια, αλλά πάντα, κάπως τη γλιτώνω. Μέσα στην ατυχία μου είμαι εξαιρετικά τυχερός… Πριν από δύο εβδομάδες μου έγινε κάτι θα μπορούσα να βλέπω τα ραπανάκια ανάποδα, τώρα να μην υπάρχω.

Έτσι από το μηδέν, από το τίποτα. Έπεσε κάτι από ψηλά το είδα να περνάει έτσι, μου χτύπησε το πόδι, δε μου χτύπησε το κεφάλι. Κυριολεκτώ, ένα μάρμαρό να, ένα τέτοιο… Θα μπορούσε να είμαι “γεια”. Το γλίτωσα μόνο και μόνο επειδή έκανα προς τα πίσω να δω τι πέφτει… Και λες τι είμαστε; Τίποτα δεν είμαστε. Για να χαρούμε αυτό που ζούμε γιατί δεν είναι τίποτα δεδομένο», είπε.

Δες το σχετικό απόσπασμα

Ο ίδιος αποκάλυψε επίσης κάτι που άφησε με το... στόμα ανοιχτό τη Νάντια Μπουλέ. Είπε λοιπόν ότι ήταν ο άνθρωπος που έκανε τον Ντόναλντ Ντακ στα ελληνικά και η μίμησή του είναι καταπληκτική. Κάτι που αγνοούσε η παρουσιάστρια και φυσικά έμεινε άναυδη.

«Ένα πράγμα που έχω μετανιώσει που δεν έκανα ήταν τότε που έκανα τον Ντόναλντ, σε όλες τις παλιές μεταγλωττίσεις, εγώ είμαι ο Ντόναλντ. Είχα το… μονοπώλιο, μόνο εγώ το κάνω, κανένας άλλος. Το κάνω όπως το έκανε … original Ντόναλντ, με το μάγουλο και όχι με το λαρύγγι», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Καζάκος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved