Παναγιώτα Βλαντή: «Ο έρωτας τα ανατρέπει όλα, δεν μπορείς να του αντισταθείς»
Showbiz

Παναγιώτα Βλαντή: «Ο έρωτας τα ανατρέπει όλα, δεν μπορείς να του αντισταθείς»

Η Παναγιώτα Βλαντή επέστρεψε στην τηλεόραση και μάλιστα σε καθημερινή βάση μέσα από τη σειρά «Άσε μας, ρε μαμά».

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για την ηρωίδα της, για το πώς νιώθει που το τηλεοπτικό κοινό αγκάλιασε τη σειρά και για το τι σημαίνει έρωτας.

Ποια είναι η ηρωίδα σας;

Η Ρωξάνη, η οποία στα πενήντα της τα έχει όλα! Είναι όμορφη, είναι σέξι, είναι έμπειρη και έχει μια λαμπερή καριέρα ως τηλεοπτική οικοδέσποινα πετυχημένου σόου σε κανάλι του εξωτερικού. Παράλληλα, έχει και μια πολυβραβευμένη κατασκευαστική εταιρεία στην Ελλάδα, που κληρονόμησε από το μακαρίτη τον άντρα της, τη διοίκηση της οποίας έχει αφήσει, στα τρία της παιδιά. Όσα φέρνει η ώρα, όμως, δεν τα φέρνει ο χρόνος... Η ζωή της αλλάζει εντελώς όταν η πεθερά της φροντίζει να σβήσει το άστρο της! Ο κόσμος της καταρρέει από τη μια στιγμή στην άλλη, κι έτσι αποφασίζει να επιστρέψει άρον άρον στην Ελλάδα.

Στη ζωή αξίζουμε όλοι μια δεύτερη και μια τρίτη ευκαιρία;

Πάντα αξίζουμε να έχουμε πολλές και καλές ευκαιρίες. Όσοι αγωνίζονται είναι μάχιμοι, παλεύουν, δεν έχουν παραιτηθεί και αγαπούν με την καρδιά τους. Η Ρωξάνη δεν είναι μια απλή γυναίκα. Είναι μια καριερίστρια με ιδιαίτερη μενταλιτέ ως τηλεπερσόνα, που γυρίζει στην Ελλάδα να βοηθήσει τα παιδιά της. Γιατί μάνα είναι μόνο μία... με προβολή ή χωρίς. Στην πατρίδα θα βρεθεί ξανά με τον ανεκπλήρωτο ερωτά της, αλλά και με ένα καινούργιο φλερτ. Πλέον, το προσδόκιμο ζωής έχει αλλάξει, κακά τα ψέματα. Βλέπεις σήμερα την Τζέιν Φόντα, μια δυναμική ακτιβίστρια, που μεγαλώνει τόσο κομψά, τόσο όμορφα, χωρίς πλαστικές, τόσο σικ, γυμνασμένη, αδύνατη και λες «μα τι ωραία γυναίκα!»... Γιατί αυτή η γυναίκα να είναι μόνη της;

Πώς νιώθετε που το τηλεοπτικό κοινό αγκάλιασε τη σειρά;

Αισθάνομαι πολύ όμορφα, Είναι συγκινητικό το ότι ο κόσμος αγάπησε τη σειρά μας. Δουλέψαμε για αυτήν από το καλοκαίρι με σκληρά γυρίσματα, αλλά το αποτέλεσμα μας δικαιώνει γιατί αυτή η σειρά μιλά για όλες τις εργαζόμενες μαμάδες και αυτή η ιστορία ενδιαφέρει τον κόσμο που τη βλέπει. Τα παιδιά της Ρωξάνης, αν και μεγάλα πλέον, δεν τα έχουν πάει καλά στη ζωή τους, οικονομικά έχουν πατώσει. Η Ρωξάνη έχει τις ευθύνες της για το ότι πήραν ένα στραβό δρόμο· Τα άφησε μικρά για να ακολουθήσει την καριέρα της στην Αμερική. Στο χείλος του γκρεμού επιστρέφει για να τα υποστηρίξει και να τα μαλώσει. Δεν το έκανε όταν ήταν μικρά, θα το κάνει τώρα που μεγάλωσαν και θα παρέμβει στη ζωή τους για να τα σώσει.

Ποιος είναι τελικά ο έρωτας της Ρωξάνης; Ο Δημήτρης ή ο Θωμάς;


Ο ανεκπλήρωτος έρωτας είναι ένας... ο Δημήτρης! Δεν του ζήτησε να τη συντροφεύσει στην Αμερική γιατί είχε την κόρη του και φοβόταν ότι αν κάτι πήγαινε στραβά, θα της χτυπούσε ότι για χάρη της την άφησε πίσω στην Ελλάδα. Δυο ερωτευμένοι άνθρωποι χώρισαν για πρακτικούς λόγους.

Πώς διαχειρίζεται το γεγονός ότι η καλύτερη της φίλη τα έχει φτιάξει πλέον μαζί του;

Μεγάλο πλήγμα για αυτήν μάλιστα, δεν το ήξερε πριν έρθει! Η Έλλη στήριξε τον Δημήτρη όταν έφυγε η Ρωξάνη και σιγά σιγά δημιούργησαν μια σχέση σεβασμού και αγάπης. Στη σειρά αυτή δεν έχουμε να κάνουμε με αρνητικούς ήρωες. Η Ρωξάνη, όταν μαθαίνει για τη σχέση τους, δεν θέλει να μπει ανάμεσα τους για να τους τα χαλάσει από εκδίκηση. Αντίθετα, προσπαθεί να μην ερωτευτεί ξανά τον Δημήτρη, γιατί δεν θέλει να κάνει κακό στην Έλλη και να την πληγώσει. Την αγαπά τη φίλη της.

Τι σημαίνει έρωτας;

Ο έρωτας τα ανατρέπει όλα, δεν μπορείς να του αντισταθείς. Είναι χειμαρρώδης. Για τη Ρωξάνη, η πρώτη επιλογή είναι ο Δημήτρης και για τον Δημήτρη η πρώτη επιλογή είναι η Ρωξάνη, αυτό είναι ξεκάθαρο. Αλλά η Έλλη θα είναι η παράπλευρη απώλεια του ερωτά τους, κι αυτό βάζει φρένο στην τελική απόφαση τους να είναι για πάντα μαζί. Ο Θωμάς για τη Ρωξάνη είναι ο άνθρωπος που τη βοηθάει να προχωρήσει, αλλά δεν αισθάνεται τίποτα για εκείνον. Το απωθημένο της είναι ο Δημήτρης. Στη ζωή της, όμως, μπαίνει και ένας άλλος άντρας, ο Ζαχαρίας. Επειδή θέλει να φτιάξει τη ζωή της, η Ρωξάνη θα προσπαθήσει να τα βρει μαζί του. Έτσι θα αφήσει στην Έλλη τον Δημήτρη. Αλλά η καρδιά της εκείνον θέλει και ας κοιτάει αλλού για να ξεφύγει. Η Ρωξάνη δεν φταίει σε τίποτα. Είναι μια ταλαιπωρημένη και εύθραυστη γυναίκα.

Πηγή:7 Μέρες TV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved