Κέλλυ Κελεκίδου: Θα επιστρέψει στο J2US;Τι λέει στο gossip-tv για την περιπέτειά της με τον κορονοϊό
Showbiz

Κέλλυ Κελεκίδου: Θα επιστρέψει στο J2US;Τι λέει στο gossip-tv για την περιπέτειά της με τον κορονοϊό

Η Κέλλυ Κελεκίδου αν και εμβολιασμένη κόλλησε κορονοϊό. Όχι μόνο η ίδια αλλά και η αδερφή της.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια που φέτος απολαμβάνουμε στο λαμπερό show του ALPHA J2US μίλησε αποκλειστικά στο gossip-tv.gr για την περιπέτειά της με τον κορονοϊό ενώ αποκάλυψε αν αυτό το Σάββατο θα την δούμε κανονικά στη σκηνή του σόου το οποίο να θυμίσουμε πως έχει φιλανθρωπικό σκοπό.

«Δυστυχώς βρέθηκα κι εγώ θετική στον κορονοϊό και μαζί με εμένα και η αδερφή μου. Το καλό ήταν ότι ήμασταν και οι δυο εμβολιασμένες και έτσι το περάσαμε πολύ ελαφριά με λίγα δέκατα πυρετού και απώλεια γεύσης», δήλωσε αρχικά στο gossip-tv.gr η Κέλλυ Κελεκίδου εξηγώντας τα συμπτώματα που είχε.


Όσο για την επιστροφή της στο Just the 2 of us, η αγαπημένη Κέλλυ Κελεκίδου είπε:
«Η καραντίνα μου τελειώνει και το Σάββατο επιστρέφω επιτέλους στο J2US και ανυπομονώ γιατί μου έλειψαν όλοι πάρα πολλοί. Ο κόσμος με συγκίνησε πολύ με τα μηνύματα που μου έστειλε όλες αυτές τις μέρες και μου κράτησε συντροφιά στην καραντίνα. Τώρα είμαι καλά, το τεστ που κάναμε και οι δυο μας σήμερα ήταν αρνητικά, οπότε είμαι έτοιμη να επιστρέψω δυνατά στη σκηνή του show και θα δείτε πολύ ωραία πράγματα».
Και κατέληξε: «Σημασία έχει να έχουμε την υγειά μας και να προσέχουμε όσο το δυνατόν περισσότερο μπορούμε, όχι μόνο για εμάς αλλά και για τους γύρω μας!».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved