Άννα Φόνσου: «Όταν έχασα την αδερφή μου σκέφτηκα να αυτοκτονήσω»
Showbiz

Άννα Φόνσου: «Όταν έχασα την αδερφή μου σκέφτηκα να αυτοκτονήσω»

Η Άννα Φόνσου είναι ένα κορίτσι που μεγάλωσε μέσα στη φτώχεια, βρέθηκε εσώκλειστο στις Ουρσουλίνες, αλλά δεν άργησε να δει το άστρο του να λάμπει.

Η αγαπημένη ηθοποιός σε συνέντευξή της μίλησε για την πρόσφατη περιπέτεια υγείας της αλλά και για τον χαμό της αδερφής της και πόσο της κόστισε.

Περάσατε κάποια περιπέτεια με την υγεία σας πρόσφατα;
Στο Δημοτικό του Πειραιά πριν από ενάμιση χρόνο λιποθύμησα, έπεσε η πίεση μου. Νόμιζα ότι το ταβάνι ήταν κάτω. Πέφτοντας, χτύπησα το κεφάλι, νόμιζα ότι θα βγω χαζή, αλλά δεν βγήκα. Πήγαμε στον γιατρό μαζί με τον παραγωγό μου για να δω τι μου συνέβη στο κεφάλι και μου είπε ότι δεν πρέπει να παίξω για έναν μήνα, γιατί έβλεπε μια φλεγμονή από το πέσιμο. Μετά δεν ξαναπήγα να με εξετάσει, παρότι μου είχε πει. Δεν μπορώ, θέλω να πεθάνω ξαφνικά. Ξέρω ότι το καλύτερο είναι η πρόληψη, αλλά δεν μπορώ. Τώρα έχω υποσχεθεί στην κόρη μου να πάμε να κάνω κάτι γενικές εξετάσεις. Της το έχω υποσχεθεί 1,5 χρόνο, αλλά τώρα μου είπε ότι δεν θα μου ξαναμιλήσει αν δεν πάω. Μια μέρα θα ακούσετε ότι πέθανα, δεν ψάχνομαι στους γιατρούς, δεν ασχολούμαι.

Γιατί φοβάστε τόσο;

Σοκαρίστηκα με την αδερφή μου, που αρρώστησε και δεν μπορώ. Πέθανε από μια ασθένεια στους πνεύμονες που είναι για τους καπνιστές, είχε ινώσεις. Παρότι δεν κάπνισε ούτε ένα τσιγάρο στη ζωή της, ούτε εγώ καπνίζω.

Όταν χάσατε την αδερφή σας σκεφτήκατε να αυτοκτονήσετε;
Ναι, και με έσωσε η κόρη μου. Η αδερφή μου ήταν ο μάνατζερ μου, η φίλη μου, η γυναίκα που θα με καταλάβαινε, εκείνη που αν σε σκότωνα, θα έλεγε ότι αυτή σε σκότωσε. Έμπαινε μπροστά σε ό,τι μου συνέβαινε, ήταν εκείνη που ήξερε να με συγχωρεί. Της άρεσε ο χαρακτήρας μου, δεν μου έκανε ποτέ παρατήρηση, μου έλεγε ότι θέλω να είμαι ευτυχισμένη, να γελάω. Μου έφυγε η μαγκιά να το πω απλά, δεν περίμενα ότι θα φύγει.

Πέσατε σε κατάθλιψη τότε;

Ναι, δεν με ενδιέφερε τίποτα. Γι' αυτό αγαπώ το «Σπίτι του Ηθοποιού», με έσωσε και η γραμματέας μου, που μου έλεγε σκέψου πόσους θα αφήσεις στον δρόμο και ένας φίλος γιατρός που μιλάγαμε γι' αυτό. Δεν έχω πάψει να τη σκέφτομαι, αλλά νομίζω ότι είναι δίπλα μου.

Την αισθάνεστε κοντά σας;

Πάντα, δεν είμαι ποτέ μόνη μου. Έχω πάντα τη Μαρία.

Βιολογικό παιδί γιατί δεν αποκτήσατε;

Δεν ήθελα να κάνω παιδιά, μόλις αντίκρισα την ανιψιά μου, είπα έχω παιδί. Ήμουν συνειδητοποιημένη, με ενδιέφερε η καριέρα μου και μετά δεν ήθελα την αγάπη μου για την Ασημίνα να τη μοιραστώ με άλλο παιδί. Ήθελα να είναι η μεγάλη μου αγάπη και πράγματι είναι.

Πιστεύετε στον Θεό;

Φοβάμαι να σου πω ότι δεν πιστεύω. Ίσως γιατί τελείωσα σχολή με καθολικούς φανατικούς και με τιμωρίες. Φοβάμαι τον Θεό.

Είστε ερωτευμένη αυτή την περίοδο;

Δεν θέλω, αγάπησα πολύ. Είμαι πολύ δύσκολη, έχω απαιτήσεις και δεν μπορώ να κάνω εκπτώσεις επειδή μεγάλωσα. Αν δεν κάνεις εκπτώσεις, δεν μπορείς να βρεις σύντροφο. Οι άντρες που πέρασαν από τη' ζωή μου, ήταν ό,τι καλύτερο υπήρχε, οπότε δεν μπορώ να ρίξω νερό στο κρασί μου.

Πηγή:Χάι

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved