H Δανάη Μπάρκα στο gossip-tv: Η σχέση με τον Απόστολο Ρουβά, τα αρνητικά σχόλια και οι επικές φάρσες
Showbiz

H Δανάη Μπάρκα στο gossip-tv: Η σχέση με τον Απόστολο Ρουβά, τα αρνητικά σχόλια και οι επικές φάρσες

Στο Podcast Showbiz o'clock του gossip-tv.gr μίλησε αποκλειστικά η Δανάη Μπάρκα.

Η όμορφη παρουσιάστρια της επιτυχημένης πρωινής εκπομπής του Mega «Πάμε Δανάη», μίλησε για τον ρόλο της ως οικοδέσποινα εκπομπής, πώς βλέπει τον ανταγωνισμό αλλά και πού οφείλεται αυτή η τόσο ωραία ατμόσφαιρα που επικρατεί στο πλατό της και μεταφέρεται στο τηλεοπτικό κοινό.

«Φέτος στην πρεμιέρα είχα το διπλό άγχος γιατί πέρσι υπήρχε η άγνοια κινδύνου που έλεγα «εντάξει πάμε και ό, τι γίνει». Φέτος επειδή υπάρχει η εμπειρία και ένιωθα το βάρος και την ευθύνη στη πλάτη μου, οπότε το άγχος ήταν διπλό αλλά πολύ δημιουργικό. Δεν επιτρέψαμε, κανένας από την ομάδα να αγχωθούμε και να κλειστούμε στον εαυτό μας. Δουλέψαμε πολύ, σκεφτόμαστε ιδέες, είμαστε συνέχεια στη σύσκεψη, στο γραφείο, στα τηλέφωνα για να βρίσκουμε ωραίους τρόπους να γεμίζει η εκπομπή. Είμαι πιο αγχωμένη αλλά και πιο χαρούμενη. Άλλαξε η ομάδα και είμαστε όλοι πιο έτοιμοι. Και πέρσι ήμουν εξίσου χαρούμενη με την ομάδα αλλά είμαι το ίδιο χαρούμενη που ανανεωθήκαμε. Την εκπομπή την κάνουμε και για τον κόσμο αλλά και για εμάς».

Πώς είναι η προσωπική της ζωή αυτό το διάστημα και ποιες οι σχέσεις της με τον Απόστολο Ρουβά μετά το τέλος της συνεργασίας τους;

«Ακόμη κι αν εγώ ήθελα να συνεχίσουμε όλη η ομάδα μπορεί και οι άλλοι άνθρωποι να επέλεξαν να κάνουν κάτι διαφορετικό. Παίζει ρόλο και η δική μου άποψη αλλά δεν μπορώ να προδώσω τις αποφάσεις γιατί δεν αφορούν μόνο σε εμένα. Μπορεί εγώ να έλεγα «πάμε όλοι ίδιοι», αλλά είτε οι άλλοι άνθρωποι, είτε το κανάλι… και να μας πρόλαβαν οι καταστάσεις. Η παρέα συνεχίζεται με όλους και εννοώ και με τον Απόστολο έχω επαφές και με τη Σίσσυ… Οι σχέσεις δεν άλλαξαν, άλλαξε μόνο η συνεργασία και η ομάδα».

Αναφέρθηκε επίσης στο επικό κεφάλαιο «φάρσες» αποκαλύπτοντας τη φάρσα εκείνη που της έκανε η μαμά της και παραλίγο να τραυματιστούν σοβαρά

«Κάποια στιγμή θα κάνω σχολή και τα παιδιά σας θα σας εκδικηθούν. Και η μαμά μου, μου κάνει αντίστοιχες φάρσες αλλά δεν τα ανεβάζουμε γιατί δεν της κόβει να τα βγάζει βίντεο. Οπότε δεν έχω περάσει κι εγώ εύκολα. Έχουμε τέτοια σχέση παιχνιδιάρικη. οπότε το χωράει. Δεν θα το έκανα ας πούμε στον Χρήστο (Χατζηπαναγιώτη) που ξέρω ότι δεν το άντεχε ή θα με βρίσκατε κρεμασμένη. Το κάνω εκεί που ξέρω ότι με παίρνει και όσο με παίρνει, δεν το κάνω συνέχεια. Όταν βρω την κατάλληλη ευκαιρία, ορμάμε. Δεν έχει τσαντιστεί ποτέ γιατί πάντα προσπαθώ να έσω συμμάχους και πάντα στο τέλος γελάμε πολύ δυνατά και μετά χαίρεται και το ξεχνάει».

Όσο για τη σχέση της με τα social media και πώς αντιδρά στα αρνητικά σχόλια;

«Η επικοινωνία στα social media άλλες φορές είναι πολύ δημιουργική και εποικοδομητική γιατί καμιά φορά και από το κακό σχόλιο, όχι με την εμπάθεια και την κακεντρέχεια αλλά από το αρνητικό σχόλιο μπορεί να βγει κάτι παραγωγικό και θετικό οπότε εκεί και θα απαντήσω και θα συζητήσω αι πολλές φορές θα αλλάξω κι εγώ γνώμη. Στα μηνύματα που πλέον εύχονται και αρρώστιες και όλα αυτά που είναι άνθρωποι με προβλήματα, δεν απαντάω πια ενώ παλιά απαντούσα και σε αυτά. Τώρα κρατιέμαι και μαζεύομαι λίγο και τα σβήνω ή μπλοκάρω».

Άκουσε ολόκληρη τη συνέντευξη πατώντας ΕΔΩ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved